Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny z SIU a Ban?

SinRuppEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie czy za instalowanie skinów z SIU (Skin Installer Ultimate) Moża dostać bana ?
Pytam bo po ostatnich zmianach za wszystko podobno można wyrwać bana itp. :v

i Drugie pytanie , jakie strony oprócz Leaguecraft.com mają skiny do instalacji skiny ? zależy mi dokładnie na dwóch , Muay Thai Lee i Mistletoe/Ravenborn LeBlanc więc jak macie sprawdzone linki do nich możecie przy okazji podać ^^

Opublikowano

Jeżeli te skiny nie dają przewagi w grze, to myślę że możesz spokojnie sobie te skiny zainstalować

Odkrywca
Opublikowano

Ja na Twoim miejscu jednak grałbym bez tych skinów. Riot dopluł się nawet do MK Jogo, przez co zostali zmuszeni do wyłączenia funkcji Skin Changer.

Opublikowano

Riot Games ostatnio (a raczej dawno) zmienił swoją politykę odnośnie programów trzecich. (w Chinach czy tam Korei możesz modyfikować klienta jak chcesz bodajże)

Teraz wszyscy używający programów podobnych do mklol i to co wymieniłeś się banowani.

Opublikowano

Ja sam używam programów zmieniających skiny od kiedy była tylko taka możliwość na żadnego bana jak dotąd nie dostałem więc myślę że można spokojnie tego używać. Jeżeli naprawdę banują za takie programy to trzeba być nie lada pechowcem by banika wyłapać.

Opublikowano

Ja sam używam programów zmieniających skiny od kiedy była tylko taka możliwość na żadnego bana jak dotąd nie dostałem więc myślę że można spokojnie tego używać. Jeżeli naprawdę banują za takie programy to trzeba być nie lada pechowcem by banika wyłapać.

Przeciez przychodzą ostrzezenia na maila za mkjogo, riot w ostrzezeniu pisze ze jesli nadal bedziemy uzywac mkjogo to leci ban.

Chyba nie pisza tego dla jaj?

Opublikowano

Jeżeli te skiny nie dają przewagi w grze, to myślę że możesz spokojnie sobie te skiny zainstalować

A jakie skiny dają przewagę w grze? : D

Za używanie mkjogo miały być bany, natomiast za instalowanie custom skinów nie. Przynajmniej niedawno riot tak mówił, ale czas pokazał, że ich support dość często zmienia zdanie na ten temat xD

giphy.gif

Opublikowano

Rito zarabia na skinach i takie programy raczej są im nie na rękę, wiec jeśli ktoś udowodni, ze masz mk lub cos w ten deseń to raczej po chuju juz ;)

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...