Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co za 3150 na mida/jg/topa?

Dasimm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LeBlanc dwoma skillai zdejmuje adc jak dobrze nia grasz mozesz wykonac combo z 1200kratek zabic przeciwnika i wrocic na miejsce

ma 2 escape 2 stuny

Opublikowano

Karthus Mid/Jungle

Gragas Mid/Jungle/Czasem nawet top

Corki Mid

Udyr Top/Mid

Karma Mid/supp

Jeśli chcesz się trzymać tej ceny 3150, czego bym właściwie nie polecał, to proponuję Gragasa. Dosyć duży damage patrząc na to, że jest raczej tankiem, escape, dużo CC. Jednak proponowałbym uzbierać sobie trochę więcej IP i kupić kogoś innego, za tą niższą cenę nie ma nikogo wielce interesującego oprócz wymienionych przez Ciebie LB i Pantheona.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

LeBlanc dwoma skillai zdejmuje adc jak dobrze nia grasz mozesz wykonac combo z 1200kratek zabic przeciwnika i wrocic na miejsce

ma 2 escape 2 stuny

Po pierwsze, nie ma 2. stunów tylko 2. sneary (snery, nie wiem jak to sie pisze ;p)

Po drugie Jest to praktycznie tylko 1 skill wykonany podwójnie w krótkim czasie, jak sie nafeedujesz to tak to wygląda, lb zamienia się w pokemona i uczy się "sztuczki ze znikaniem" :)

Opublikowano

Może akali, kupiłem ją i kosa w chu j xD

Nie ten sezon, na midzie to chyba se tylko w brązie pograsz tą Akali :P

Polecam LB mainuje, zaje*ista postać, tylko trzeba grać z głową ;)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Zależy. Na rankedy nie wiem bo nienawidzę grać rankedów (zawsze mi się nooby trafiają xD) Ale na normalach na midzie/jg/topie gram xinem xD TO dopiero kosa jest :P A Build hybryda ap/ad i jeździsz nim jak hooho

r9wfFzB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...