Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar vs Lee.

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak radzą sobie teraz te 2 postacie? Słyszałem, że Rengar dostał nerfa i już nie jest tak easy do zrobienia one shota, ale wiem, że nadal ładny dmg ma i można nim ładne plejsy ugrać. Przed odinstalowaniem lola ( około miesiąc temu ) zacząłem grać Lee Sinem. DMG to on miał i to nie byle jaki. Złożyłem Cleavera i Hydrę i zabijałem na ULT + Q, ale wiem, że w wyższych dywizjach niestety odstaje, a wtedy grałem nim na brązach. Co na ten moment będzie lepsze na jung + top?

Opublikowano

W wyższych dywizjach lee sin odstaje? On odstaje tylko w late game'ie, nigdzie więcej. Rengar dostał nerfa, nadal jest grywalny ale jako main ADC jestem uradowany tym, że Rengar ostatnio mnie już nie oneshot'ował :) Polecam Lee Sina, świetny, dosyć uniwersalny pick z wielkimi możliwościami, counter-jungle, counter-ganki, ganki, może robić wszystko. Na topa nie bierz żadnego z tych championów, nie ta meta.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Gripex OTP Lee Sina jest w Masterze. 

Lee Sinem nie opłaca się grać rankedów w brązie, bo tam rankedy kończą się w 50 minucie, 0 pushu, tylko każdy lata za kilami. :] Kickujesz do swojego, to twój typ afczy przy turrencie xD

Lajtowo możesz go wyciągać od golda xD

Opublikowano

Gdzieś tam słyszałem, że Lee w G+ nie jest już tak użyteczny xD Ogólnie to Lee nie odstaje w Late, bo zbudowany pod AD nadal wciska dobry DMG i zabija na Q E ULT, pod warunkiem, że ma Warriora + Hydrę + Cleavera ;) Do zamknięcia, najpierw Lee, potem Rengar ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...