Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2009 rok, tickety do supportu plemiona - 9 lat - Do śmiechu :D

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem ostatnio swoje konto do plemion sprzed 7 lat i przypadkiem zobaczyłem swoje tickety do supportu, przyznam że nieźle zgniłem czytając to :D

Wa6FEVn.png

9L7sBeL.png

knYdxkE.png

1mzI7kl.png

QV2XIEB.png

RmukaSt.png

mWRmLGI.png

lvTl6sE.png

HNCaGtB.png

yaxskXk.png

Halp xD

Hello there.

Opublikowano

hahaha, ile miałeś wtedy lat? Ciekawe co musieli sobie myśleć Ci ludzie którzy wtedy z Tobą pisali, teraz pewnie by się z tego śmiali  xD

Opublikowano

Przypomniało mi się jak byłem głównym administratorem na takim serwerze minecrafta, na forum był dokładnie taki sam bajzel i różne takie głupie pytania żeby dać komuś gma bo go nie stać na vipa itd. xp Wspominam te czasy i swoje odpowiedzi na takie zgłoszenia... krótko mówiąc śmiech na sali xD

Tak z ciekawości, ile miałeś wtedy lat? xp

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Przypomniało mi się jak byłem głównym administratorem na takim serwerze minecrafta, na forum był dokładnie taki sam bajzel i różne takie głupie pytania żeby dać komuś gma bo go nie stać na vipa itd. xp Wspominam te czasy i swoje odpowiedzi na takie zgłoszenia... krótko mówiąc śmiech na sali xD

Tak z ciekawości, ile miałeś wtedy lat? xp

9 lat :P

szczerze mówiąc to ze wspomnień myślałem że od zawsze miałem w miarę dobrą ortografię xD

// 

Znalazłem jeszcze swoje konto na MPC z 2009 roku, na którym ok. 2014 roku się zalogowałem, i chwilę z niego korzystałem, po czym zrezygnowałem, prawdopodobnie dla nicku, w sumie to nawet nie wiem.

http://www.mpcforum.pl/user/98952-buli1984/

Hello there.

Opublikowano

xD

Chyba każdy za gówniarza pisał jakieś śmieszki tickety, sam ostatnio kilka odkopałem i beka była niezła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...