Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o pomoc w wycenie stron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Chciałbym się dowiedzieć na ile strona jest wyceniona. Nie posiada kontentu tak na prawdę, tylko mechanikę. Jeżeli możecie to po testujcie ją jak tylko się da :).

Jeżeli chciałbym ją sprzedać to ile mogę dostać itp :)

csgo-poradnik.pl

Opublikowano

­Przecież to jest brzydkie...

Za taki design to nikt Ci tego nie kupi a powiedzmy sobie szczerze, im strona bardziej atrakcyjniejsza (nie mówię tu o fajerwerkach tylko o nowoczesnym designie) to więcej warta.

Opublikowano

Wygląd nie powala.. ale jeżeli ktoś się zna może ją ładnie edytować za tą wersje myślę że kwota 100 zł będzie adekwatna do zawartości. 

Opublikowano

za samo WRD dostaniesz +- 300 zł, dosyć czysty kod HTML, nie wiem jak to wygląda po stronie backendu. Myślę, że za całość możesz zawołać 500 - 600 zł

Do poprawy masz:

• Cachowanie contentu
  • Skrypty JSowe (Ładujesz kilkukrotnie te same skrypty)
  • Parametry przy obrazkach

Sprzedam Patchera do metin2 napisanego w c++

Wiecej informacji pod kontaktem:

email:

[email protected]

gg:

450619

Opublikowano

A co mąż na myśli mówiąc cachowanie contentu? Co to jest? No wiem ze jeszcze muszę pozmieniać tytuły, drscription i ogólnie znaczniki meta przy podstronach.

Dziś poprawiłem responsywnosc map i contentu w całości tak że jest o wiele lepiej niż było moim zdaniem

Pozdrawiam i dziękuję za wszelką podpowiedź i krytykę bo dzięki temu wiem co muszę poprawić i nad czym pracować ;)

Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Cachowanie zapisuje dane w pamięci przeglądarki, dzięki czemu docelowy użytkownik nie musi jej ponownie pobierać przy wchodzeniu na stronę, dzięki czemu cała strona ładuje się szybciej i mniej obciąża sieć serwera

Sprzedam Patchera do metin2 napisanego w c++

Wiecej informacji pod kontaktem:

email:

[email protected]

gg:

450619

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...