Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hemparia - Teamspeak 3

Czarek01PL00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Przedstawiam wam Serwer TeamSpeak który niedawno powstał, Miła Administracja, więcej szczegółów na dole

IP Serwera :

ts3-hemparia.pl

Sloty : 

55

Oferujemy : 

* Niskie Pingi

* Stabilny Serwer

* Darmowe Rangi oraz Kanały

* Ochrona Anty DDOS

* Miła Administracja

Rekrutacja ON na NA ! 

Szukamy Współpracy z róźnymi serwerami :) 

Zapraszamy serdecznie

Opublikowano

Hmm, ciekawe że nikogo wtedy nie było Połknąłeś mnie, po 1. Mnie nie było administratora także :) po 2. po co masz kanał Strefa Pomocy ? Zapraszam tam, dostajemy informacje na telefon i wtedy wbijemy

@ref Zapraszam 

Opublikowano

W sumie nic wielkiego nie oferujecie.

Na każdym serwerze są darmowe rangi i kanały. Ochrona antyDDOS powinna być w rękach właściciela, to bardziej jego sprawa.

Opublikowano

hmm, no niby tak ale nic na tsie nie można zaoferować jedynie, co mogę zaoferować graczom to za niedługo ts na dedyku bez limitu slotów, Minecraft tak samo, cs oraz Hurt World ale to już będą osobne reklamy

Opublikowano

hmm, no niby tak ale nic na tsie nie można zaoferować jedynie, co mogę zaoferować graczom to za niedługo ts na dedyku bez limitu slotów, Minecraft tak samo, cs oraz Hurt World ale to już będą osobne reklamy

Tak? Nie widziałem licencji na tsa bez limitu slotów. Szczerze serwer słaby pod względem wyglądu i niczym niewyróżniający się od innych. Bardzo łudząco podobna nazwa do mojej starej domeny: hemparia-ts3.pl bardzo podobna.  

Opublikowano

yyy, czy ty czytasz ze zrozumieniem ? no raczej nie, to przeczytaj jeszcze raz ... alboo powiem ci, pisałem że niedlugo będzie dedyk i bedzie ts bez limitu slotów, tak ciężko doczytać ? sorki, raczej nie bo ja tego tsa mam od 3 lat xD  i od 3 lat jest do sieć serwerów, duża sieć serwerów :) i powracamy z serwerami, ts nadal był od 3 lat jest ten sam, a serwery do innych typu gier dopiero zaczynamy na dedyku robić, w sumie tsa też przenosimy 

Opublikowano

yyy, czy ty czytasz ze zrozumieniem ? no raczej nie, to przeczytaj jeszcze raz ... alboo powiem ci, pisałem że niedlugo będzie dedyk i bedzie ts bez limitu slotów, tak ciężko doczytać ? sorki, raczej nie bo ja tego tsa mam od 3 lat xD i od 3 lat jest do sieć serwerów, duża sieć serwerów :) i powracamy z serwerami, ts nadal był od 3 lat jest ten sam, a serwery do innych typu gier dopiero zaczynamy na dedyku robić, w sumie tsa też przenosimy

Nie ma licencji bez limitu slotów nawet crack licki go mają nie wspominając już o legalnych.

Opublikowano

yyy, czy ty czytasz ze zrozumieniem ? no raczej nie, to przeczytaj jeszcze raz ... alboo powiem ci, pisałem że niedlugo będzie dedyk i bedzie ts bez limitu slotów, tak ciężko doczytać ? sorki, raczej nie bo ja tego tsa mam od 3 lat xD  i od 3 lat jest do sieć serwerów, duża sieć serwerów :) i powracamy z serwerami, ts nadal był od 3 lat jest ten sam, a serwery do innych typu gier dopiero zaczynamy na dedyku robić, w sumie tsa też przenosimy 

Co? Skoro masz 3 lata masz tsa to powinieneś wiedzieć, że nie ma licencji bez limitu slotów. 

Domene masz 3 lata?

Twoja: 

gVEGd0n.png

Ciekawe bo moja: 

3bZCwqF.png

Powodzenia w trzymaniu wszystkiego na jednym dedyku sezonowcy. Nie polecam. SYF.

Opublikowano

Sezonowcy ? wiesz co to znaczy ? tak jakbym byl za innym teamem XDD tak, Domene kupiłem niedawno ale serwerownia utrzymuje się od 3 lat :)

Pozdro, jak syf to nie spam tutaj jakoś ludzie spędzają mile czas :)

Btw na dedyku jest bez licencji 

mamy za 1k dedyka, więc mamy prawo posiadać nawet 4 serwery :) 

Opublikowano

Sezonowcy ? wiesz co to znaczy ? tak jakbym byl za innym teamem XDD tak, Domene kupiłem niedawno ale serwerownia utrzymuje się od 3 lat :)

Pozdro, jak syf to nie spam tutaj jakoś ludzie spędzają mile czas :)

Btw na dedyku jest bez licencji 

mamy za 1k dedyka, więc mamy prawo posiadać nawet 4 serwery :)

A ty wiesz, że nie robi się spacji przed znakami interpunkcyjnymi amebo? xD

OK niech 10 twoich kolegów się tam dobrze bawi bo widzę, że więcej to nie macie ludzi xD

NIE ISTNIEJE NIELIMITOWANA ILOŚĆ SLOTÓW. Powodzenia w kupnie 4 licencji :*  

orki, raczej nie bo ja tego tsa mam od 3 lat xD  i od 3 lat jest do sieć serwerów, duża sieć serwerów :) i powracamy z serwerami, ts nadal był od 3 lat jest ten sam, a serwery do innych typu gier dopiero zaczynamy na dedyku robić, w sumie tsa też przenosimy 

Jednoznacznie dajesz mi do świadomości, że posiadacie tą nazwę 3 lata. Genialny tok pozdrawiam. 

SYF SYF i jeszcze raz SYF. Widać poziom właściciela serwera. Omijać jak imigrantów na ulicach. ELO. 

Opublikowano

buahhahahahaha, teraz dojechałeś idź leczyć się na mózg, 10 osób ? siedzi po 40, IP dam niedługo bo muszę wszystko zrobić, aby wystarczyło i wyjdź bo MPC od 16 +

Syfa to ty masz w japie kumplu :) Właściciela ? ktoś tu mówił, że ja Właściciel ? hahahahah xD ja robię tylko reklamy ;* i zbieram ludzi

Elo amebo

Opublikowano

buahhahahahaha, teraz dojechałeś idź leczyć się na mózg, 10 osób ? siedzi po 40, IP dam niedługo bo muszę wszystko zrobić, aby wystarczyło i wyjdź bo MPC od 16 +

Syfa to ty masz w japie kumplu :) Właściciela ? ktoś tu mówił, że ja Właściciel ? hahahahah xD ja robię tylko reklamy ;* i zbieram ludzi

Elo amebo

http://prntscr.com/as6d6w

GDZIE MASZ AMEBO 40 OSÓB? IP JEST PODANE W TEMACIE PLEBSIE. 

Syfa to ty masz w japie kumplu 

Groźnie jak na kogoś kto ma mniejsze IQ od przedszkolaka xD Fajno, że mnie znasz AMEBO i możesz cokolwiek powiedzieć na mój temat :* 

Ten temat służy do oceny serwera, wyrażam swoje zdanie a ty nie masz kontrargumentów i musisz się dopierdalać do mojej osoby? 

Elo amebo

No to widać po pachołkach jaki ten serwer ma wysoki poziom. xD Idź dalej szerzyć syf tym serwerem w internecie. Gorąco czekam na te twoje brak limitu slotów :*

PS. 

Jak nauczysz się, że nie robi się spacji przed "?" to pogadamy bo widać w przedszkolu nie uczyli jeszcze. 

PS#2. 

DAWNO PO 16 :* 

Opublikowano

1. Nie ma licencji na nielomitowane sloty

2. Szczerze wątpię że macie serwer za 1000 zł, takie maszyny posiadają wielkie korporacje a nie serwery ts po kilkadziesiąt slotów

3. Ts to slotowka

4. Nie kłóćcie się jak dzieci

5. Nie da się mieć niczego unikalnego w serwerze TS? Mój serwer.

Nie polecam, brak najmniejszego profesjonalnego podejścia

Opublikowano

2. Szczerze wątpię że macie serwer za 1000 zł, takie maszyny posiadają wielkie korporacje a nie serwery ts po kilkadziesiąt slotów

3. Ts to slotowka

W 2 punkcie pomyliłeś się jak ma się znajomości lub bogatych rodziców to miejsce na serwerze za 1000 euro można sobie załatwić lecz kto o zdrowych zmysłach kupi dedyka za tyle kasy na 1 serwer ts takie dedyki to się kupuje żeby stawiać poważne projekty typu własne aplikacje fora itd.

Opublikowano

3. Ts to slotowka

W 2 punkcie pomyliłeś się jak ma się znajomości lub bogatych rodziców to miejsce na serwerze za 1000 euro można sobie załatwić lecz kto o zdrowych zmysłach kupi dedyka za tyle kasy na 1 serwer ts takie dedyki to się kupuje żeby stawiać poważne projekty typu własne aplikacje fora itd.
Masz rację ale

ich domena jest podpięta pod gametris, który nie oferuje żadnych serwerów dedykowanych.

Opublikowano

ech nie kumate ;_: nie chce mi się 50 razy pisać, nie rozumiecie że tsa , hurta metina, minecrafta, oraz cs go mamy na 2 dedykach, domene na dedyku, strone na dedyku ile muszę pisać :_: a po 2, mamy dużą sieć serwerów i z tym zostańmy i nie spamcie :_: 

Zapraszam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...