Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie Janną

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż ostatnio zacząłem mainować Janne - kiedyś strasznie gardziłem supportami, a co jest dziwne, teraz mam praktycznie 43 gry Janną pod rząd (czasami jakąś inną postacią, ale rzadko). Wszystko w sumie zaczęło się od skina z Hextech - dostałem Pogodynke Janne (legendarka) no to sobie kupiłem champa i mi się strasznie spodobał, na dole macie screeny z gierek. Jak myślicie, da radę wyjść z brązu, a potem z silvera? (Janną z b5 do b2 aktualnie doszedłem). Myślę, że dobrze gram tą postacią, ponieważ mam spore win ratio i tak jak widać na screenach - dość dobre statystyki. (ok. 74% wr sprawdzałem na lolkingu).

MC4hQst.jpg

vZsH99f.jpg

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Janna to dobry support, a dobry support (gracz) potrafi wycarować gierki. Z silverka moim zdaniem na spokojnie wyjdziesz. ;) Chyba, że będziesz trafiał na naprawdę wyjątkowych tłumoków.

Opublikowano

­Ponizej golda odradzalbym grania supportami, a co dopiero mainowanie. 

Dlaczego brazy nie chca grac supportami? Bo wiedza, ze maja bardzo maly wplyw na gre. Chyba, ze grasz duo bot, to inna sprawa.

Ostatnimi czasy pogrywalem sobie troche na brazie i da sie wykreowac supportem i to bardzo latwo. Ale jesli inne twoje linie nafeeduja to nic z tym nie bedziesz mogl zrobic. A najgorsze to byc bezbronnym

Opublikowano

Ktoś i tak musi grać tego supporta, więc jeśli jest dobry to drużyna ma większe szanse na wina. Wszystko jest jak w grze na innej pozycji, masz szanse na wyjście, jeżeli nie trafią Ci się ameby umysłowe. Jeśli taka gra sprawia Ci przyjemność to graj Janną.

Opublikowano

Wychodziłem Janną zawsze z dywizji, z których miałem problem wyjść. Nią zawsze to było jakieś prostsze. Świetny champion, łatwy carry :>

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Gram z jakimś Grekiem na bocie i praktycznie zawsze przy mojej pomocy nafeeduje sie w early i jest win.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Każdym championem da się wyjść z każdej dywizji. Jeśli dobrze będziesz grał Janną, to pewnie wyjdziesz, choć pewnie będzie Ci trudniej niż jakbyś grał jakimś mocnym midlanerem. Granie supportami ma to do siebie, że musisz liczyć na swoją drużynę.

Opublikowano

Każdym championem da się wyjść z każdej dywizji. Jeśli dobrze będziesz grał Janną, to pewnie wyjdziesz, choć pewnie będzie Ci trudniej niż jakbyś grał jakimś mocnym midlanerem. Granie supportami ma to do siebie, że musisz liczyć na swoją drużynę.

to wyjdz ta janna z challengera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...