Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Ustawienia EvadePlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od jakiegoś czasu używam EvadePlus i jedyne co mnie w nim denerwuje to to, że strasznie widać jak on omija te skille.. W sensie takim, że jeśli nie dam mu zrobić co on chce to blokuje się i zaczyna rzucać na prawo i lewo przez co wygląda to strasznie nienaturalnie. Da się jakoś ustawić go, żeby omijał to bardziej płynnie albo od czasu do czasu dał się trafić żeby wyglądało bardziej legit? Jakiś rok temu grając na L# ich Evade działał jak marzenie, nie było żądnych ścinek ani postać się nie blokowała :( 

Opublikowano

EvadePlus nie jest już aktualizowany.

Polecam Ci zmienić skrypt na EvadeIC, który jest cały czas rozwijany.

Co do ustawień, klasyczne są bardzo dobre.

Opublikowano

EvadePlus nie jest już aktualizowany.

Polecam Ci zmienić skrypt na EvadeIC, który jest cały czas rozwijany.

Co do ustawień, klasyczne są bardzo dobre.

Na klasycznych we wszystko mi się wpieprzał więc daleko im do bardzo dobrych a nawet dobrych

Przyzwyczajony jestem do tego, że evade ma unikać prawie wszystko i ustawiłem go tak, że zachowuje się czasami lepiej niż ten z bansharpa

Opublikowano

Dobra, dzięki. Poczytałem trochę na forum eb i zmieniłem na IC i jest o wiele lepszy niż EPlus. Dzięki za rady.

@rafen mógłbyś dać ss z twoich ustawień na IC?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...