Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista skłonny do stałej współpracy lub na zlecenie

Riveilli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jako że w ostatnim czasie wstrzymałem swój projekt do odwołania, z powodu braku odpowiednich kandydatów na stanowisko grafika, cierpię na nadmiar wolnego czasu. Z racji tego chętnie włączyłbym się w jakiś projekt lub zrealizował jakieś zamówienia (o ile będą chętni B)).

Oferuję

- znajomość Javy (na poziomie średnio-zaawansowany)

- znajomość API Bukkita

- podstawowa znajomość NMS'a

- podstawową znajomość systemów Unix/Linux

- stały kontakt

Oczekuję

w przypadku włączenia się w projekt, przede wszystkim możliwości rozwoju i zdobycia nowych doświadczeń, wiedzy

w przypadku zlecenia, adekwatnej zapłaty wraz z zaliczką, szczegółowego opisu wtyczki, przedstawienia oczekiwań i zdecydowania

Nie włączę się w projekt kolejnego serwera EasyHC bez żadnej reklamy, mapy czy planu działania. Nie mam zamiaru też być jedynym programistą w zespole, wykonującym całą robotę za friko.

Nie piszę autorskich gildii czy oklepanych minigierek, które są dostępne za darmo w resource na spigotmc.

Skontaktować się można ze mną za pośrednictwem PW.

Opublikowano

polecam.

nie sprawia kłopotów (troche jak do dziecka w podstawówce hehe) miły i zna się na rzeczy.

Opublikowano

z jednym punktem sie nie zgadzam, "stały kontakt".

gdyby nie to, że dostałem blocka na skype z nie wiadomo jakiego powodu i bez żadnej wiadomości to bym polecił. :v

no ale, jeżeli szukacie kogoś to chyba sie nada, nie wiem bo nie widziałem jego "prac" ale prezentuje sie dobrze. :v

Kompletnie o Tobie zapomniałem. Nie dostałeś ode mnie żadnego blocka, już się odezwałem z wyjaśnieniem =)

Opublikowano

polecam, umie pisac pluginy

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

W najbliższym czasie kontakt ze mną może być utrudniony. Nie mam również czasu na angażowanie się w kolejne projekty, dlatego proszę nie oferować mi już stałej współpracy. Zlecenie wciąż przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...