Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pre Paid NA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prepaidy, a raczej ich aktywacja jest "przypisana" do twojego konta, jeżeli masz konto europejskie to nie zadziała, jednak jeżeli konto jest oznaczone jako USA to nie powinno być problemu. Przynajmniej tak było.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Miałem kiedyś podobny problem, ktoś od kogo kupiłem konto, ustawił region na Rosję, ze względów najwidoczniej opłacalności dodatków (ceny). Atrakcyjną sprawą są również pre paidy rosyjskie, które kosztują ponad połowę mniej, niż te nasze. Za niecałe 40 zł masz 60 dni. Dylemat rozwiał Game Master, do którego napisałem, podobno to jest uzależnione od tego w jakim regionie się znajdujesz. Powiedział, że będąc w Polsce nie zadziała pre paid rosyjski. Być może jest na to sposób poprzez zmienienie poprzez programy ip na rosyjskie.

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Miałem kiedyś podobny problem, ktoś od kogo kupiłem konto, ustawił region na Rosję, ze względów najwidoczniej opłacalności dodatków (ceny). Atrakcyjną sprawą są również pre paidy rosyjskie, które kosztują ponad połowę mniej, niż te nasze. Za niecałe 40 zł masz 60 dni. Dylemat rozwiał Game Master, do którego napisałem, podobno to jest uzależnione od tego w jakim regionie się znajdujesz. Powiedział, że będąc w Polsce nie zadziała pre paid rosyjski. Być może jest na to sposób poprzez zmienienie poprzez programy ip na rosyjskie.

Czyli VPN i jechane?

Opublikowano

Wątpie, gdyby to była kwestia VPN to każdy by tak robił. 

1. Heloł. Wielu ludzi co gra w wowa ma na kontach wiele unikalnych perełek. Porzucenie ich dla tańszej wersji mija się z celem. Ba, nawet sama zmiana lokalizacji konta jest problematyczna z tego względu, że musisz pisać do ich supportu.
  2. Skoro na steam i inne gówna to działa? To tu ma nie działać?
Opublikowano (edytowane)

Żeby zmienić kraj (miejsce zamieszkania) potrzebujesz skan swojego dowodu osobistego, na dane z konta blizzard, musi być kraj, na który chcesz zmienić na tym dowodzie. Dodatkowo potrzebujesz wysłać skan jakiegoś rachunku wysłanego na Twoje dane / Twój adres jaki masz na koncie blizzard.  Wiele razy ostatnio to przerabiałem.

Wielu sprzedawców na allegro, oferujących tanie konta z opłaconym abonamentem (czyste konta) w ten sposób zapewne robi. Kupowałem przez ostatnie kilka miesięcy kilka takich kont i wszystkie były wbite na Rosję. A ceny niskie, bo za konto bez najnowszego dodatku lecz z abonamentem ponad 120 dni płaciłem po 50 zł. Nigdy takie konto nie zostało skradzione lub zbanowane.

Sądzę, że vpn zrobi robotę, ponieważ to jest na pewno sprawdzane z automatu przy wbijaniu prepaida czy dodatków, sprawdza po prostu ip a po nim kraj.

Edytowane przez Priam
ulpdoa6f345.png