Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stuck in silver

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ogarniam, na eune wejście do platyny to żaden problem, a tymbardziej do golda. Ostatnio wbiłem golda bez żadnego wysiłku, bawiąc się na eune ale dostałem perma za flame, Wcześniej plat 2 na eune, ale na EUW nie ogarniam co sie dzieje, bo w silverze wygrywa sie ciezej niz w platynie na eune

Gry wygladaja tak

bcdTHNs.png

(3/1 early, smierc przez dive na 5 lvl'u thresha)

Albo po prostu enemy team jest cudownie lepszy w silverze <zgaduje ze XXX smurfow na tym euw jest>, ze po prostu nawet mi sie zdarza zrobic 0/10.

Dlaczego na EUW jest tak ciężko nawet w silverku? :v Czy może po prostu nie pickuje snowballujących postaci?

swoja droga, juz 60 gier rozegranych w silverze, to ja juz nie rozumiem xD

Dodam jeszcze, że nie raz widuję ludzi którzy grają legit jak nasza platynka, a nie mogą wyjść wyżej. Czy to sprawa dużej ilości smurfów?

Hello there.

Opublikowano

Po prostu peszek, na eune też ci się zdarzyć może taka pechowa seria. Raz wygrasz nawet 10 meczy z rzędu raz tyle przegrasz, na silverze nie sądzę żeby był widoczna różnica poziomu między serwerami więc po prostu do ciebie trafiają słabsi do enemy lepsi (lub tacy co mają lepszy dzień :p). Spróbuj inne linie może :F

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

silver EUNE nie rozni sie niczym od EUW. 

Ale o tej godzinie znacznie podnosi sie poziom na kazdej dywizji. Idz sobie zagraj na brazie w weekend ok 23 to nie dasz im rady.

189e346c976e9697d72fb6f5053542d9.png

Wiem, ze moga zdarzyc sie unlucky gierki. Ale czlowiek, ktory mial p2 (wczesniej wspominales, ze wbiles d5) konczy z kda 1.6 przy winratio 50% to wychodzi na to, ze Twoje miejsce jest jeszcze nizej.

Opublikowano

silver EUNE nie rozni sie niczym od EUW. 

Ale o tej godzinie znacznie podnosi sie poziom na kazdej dywizji. Idz sobie zagraj na brazie w weekend ok 23 to nie dasz im rady.

189e346c976e9697d72fb6f5053542d9.png

Wiem, ze moga zdarzyc sie unlucky gierki. Ale czlowiek, ktory mial p2 (wczesniej wspominales, ze wbiles d5) konczy z kda 1.6 przy winratio 50% to wychodzi na to, ze Twoje miejsce jest jeszcze nizej.

tzn. aż tak źle nie jest, ale jeszcze przedwczoraj na 2 koncie <które oczywiście dostało perma za flame xD> wbiłem g4, i wbiłem chyba z 29 LP do tego. 

Mam wrażenie że ludzie tutaj zbyt dobrze myślą, tak, jakbym grał na smurfy same, bo silver 3 to ELO w którym unrankedy dobieranie są do teamu i część z tego to smurfy, zobaczymy jak wbiję do golda gdzie aż tyle ich nie będzie..

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...