Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś podobnego do zengaming?

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem sobie grać na zengaming i nawet by mi się bardzo podobało, gdyby nie to że każdy na kogo trafiam bardzo przewyższa mnie pod każdym względem. Mam wrażenie że tam grają same trolle, co mają rangi LEM+ ale dla jaj dają silver / gold i tym samym psują rozgrywkę innym. Znacie jakieś inne serwisy, gdzie grając można sobie zarobić jakieś żetony nawet na jakieś tanie skiny? Coś, gdzie nawet słabszy gracz jak ja będzie mógł czerpać przyjemność, zamiast się wkurzać że moje rundy kończą się w 2 sekundy xD

Opublikowano

Na razie jest średnio, bo masz tylko losowanie. Tzn masz 3 kategorie : brązowe bilety, srebrne i złote.

Brązowe dostajesz za 3, 6 i 10 mecz danego dnia ( nie musi być wygrany, to nie ma znaczenia).
Srebrne dostajesz za 2,4 i 7 dzień ( każdego dnia musisz wykonać zadanie dzienne polegające na rozegraniu 5 meczy, więc zadania na brązowe i srebrne bilety się pokrywają :D )
Złote to są te specjalne. Tu trzeba czekać aż admini dadzą nowe zadanie np. zagraj z jednym z adminów, rozegraj 20x mecz 2vs2 itp. To teraz nagrody.

Codziennie za brązowe bilety masz losowanie skina o wartości około 5 euro ( m4a4 x-ray, p90 asimov itp). W losowaniu możesz dać maksymalnie 5 biletów.
Co tydzień jest za srebrne losowany skin o wartości około 50 euro ( obecnie awp hyper beast).
Co miesiąc jest coś wartego dużo więcej ( myszki razera, monitory itp).

Na razie to tyle, serwis jest w fazie beta i sam dopiero go poznaję :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...