Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie na GameMaster

NPPr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XEvVJbc.png

Może na początek coś o sobie powiem. Mam na imię Kacper i mam 17 lat lecz niedługo będzie 18, uczę się na kierunku Technik Spedytor w II klasie. Lubię wszystko po trochu, trochę piłki nożnej, trochę siatkówki. Jestem osobą na co dzień wesołą i zorganizowaną. Nie przeszkadza mi współpraca z innymi, raczej jestem przychylnie do takiej sytuacji nastawiony, lecz nie lubię gdy ja coś robię, a reszta niestety nic. Najbardziej mnie denerwuje pobłażanie bądź wysyłanie bezcelowych komplementów w moją stronę.

9pbJfsE.png

Więc pierwszą główną rzeczą jest to, że chciałbym spróbować w życiu czegoś nowego, poczuć klimat administratora w grze Metin2

Drugą rzeczą, jest chęć pomocy, chęć komunikacji jak i również zorganizowania świetnego spędzenia czasu na serwerze w administracyjnym gronie (w postaci specjalnych wydarzeń).

QabrM4G.png

Jak pisałem wyżej, pewnie się domyślacie, że moje doświadczenie jako GM jest znikome, lecz myślę, że zaawansowani członkowie administracji jak również wujek Google pomoże mi ogarnąć to stanowisko.

RQXOTPD.png

Przede wszystkim świetną współpracę, rozważną osobę jak i poważną jeżeli tego sytuacja wymaga. W dodatku osobę, która mimo dobrego kontaktu,  to w razie sporów nie faworyzuje innych, zarówno członków administracji jak i graczy. W dodatku mogę zapewnić brak tzw. "rage" czyli wybuchów gniewu, staram się być miły wobec drugiej osoby myśląc, że ta osoba odwzajemnia się tym samym.

N8lk8UO.png

TeamSpeak

Email

GG: W przypadku konieczności posiadania, chętnie zainstaluje.

Telefon: Jeżeli będę uważał, że właściciel jest godny zaufania i wie co robi, w razie kłopotów chętnie użyczę.

Steam: http://steamcommunity.com/id/prawilnamordeczka/

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...