Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] HydronRPG

MrRazerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Zapowiedz]

-{HydronRPG.PL}-

HydronRPG -> Rpg/bossy/Lvle/Skrzynki ITP.

Zombie quester -> Witaj wspanialy wojowniku , czeka cie dobra zabawa!

Wystarczy tylko wejść na serwer! Hehehe..

Zdobywaj coraz lepsze poziomy / itemki , zabijaj moby, zdobywaj skrzynki!

Boss -> Heaheahea nie pokonasz mnie jak wejdziesz na kraine przygód!

Hah mam 10 lvl a ty 1 bedziesz mial, [Nie pomyslalem ze bedziesz kiedys mial tez 10 lvl]

Gracz -> Pokonam cie i twoich mobkow , ty jestes latwy boss , zjade cie na 10 hitow!

Nieee, Nie pokonasz mnie, albo moze mnie pokonasz ale bossa z 2 mapki napewno nie, lub czy pokonasz?

Pokonam! Czeka cie niezła niespodzianka przyjdą gracze razem cie zabijemy a ty bedziesz prosil zebysmy

cie zostawili! Zombiaczku.

=========================================================================================

Administracja:

Szukamy administracje na serwer

Ogarnietych/Ts3/skype 

=========================================================================================

Opis:

Zdobywaj poziomy aby dostac sie do map np: 0-10,10-20 itp, zdobywaj coraz lepsze rzeczy

Ale uwazaj na mapy 60+ tam mozna sie bic, spokojnie nie stracisz itemkow ani nic

dropaj z mobow skrzynki/ tez z bossow dropia np: [Mob] -> Slaba skrzynia [boss] -> Skrzynia [nazwa bossa]

Chodz do dungeonow roznych z twoimi kolegami [samemu tez mozna] 

EVENTY: OX,ZUO , Jezeli nie wiecie co to ZUO To wam powiem, mapka specjalna na ktorej sie spawnia wszystkie

bossy nawet z mapki 90-100 mapek bedzie wiele , AKT 1 to do 100 lvl , AKT 2 to do 200 lvl itp

Aby sie dostac do AKT 2 trzeba miec rozdzke [Ktorą zdobedziesz jak bedziesz mial 100 lvl] 

Klata prot 50+ bedzie dodawala zlote serduszka, Klate prot 50 mozna juz zdobyc od 50 lvl ale drop to 0.01% [na start serwera zwiekszymy drop] [Wiele wiecej rzeczy, dowiecie sie niebawem! -> Serwer w budowie]

Planowane otwarcie: 2016.07.01 [Lipiec - Wakacje] -> Czyli drop wakacyjnych skrzyn!

=====================================================================

Screenshoty niebawem, I Lepszy opis!

Opublikowano

Nie rozumiem. Co to jest? Z całej tej prezentacji zrozumiałem tylko, że to zapowiedź, że start 1.07 i że szukacie "administracje". Popraw to, użyj kilku(nie tak jaskrawych) kolorów bo teraz wątpię by ktoś się połapał co chcesz przekazać. Szczerze to to  zniechęca do gry, skoro tak wygląda zapowiedź(która jest wizytówką serwera) to nie chce wiedzieć jak będzie wyglądał sam serwer.

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...