Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po 10 miechach ban za bota. :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś się może orientuje czy pierwszy ban za bota to perm czy (tak gdzieś słyszałem) 3 miechy? Używałem Hearthrangera z Hearthbuddym na zmiane, z tym, że tego 1szego częściej. Bota nie odpalałem dobre kilka dni ponad, więc konto musiało zostać oflagowane czy coś w tym stylu.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Również dostałem wczoraj.

A dostałeś maila jakiegoś dot. tego bana?

Ogólnie z tego co czytałem, to 3 miesiące bana to było gdzieś w 2014, a teraz to permabany falami lecą. Więc chyba nie ma co liczyć na odzyskanie coś mi się wydaję. (osobiście nie mam możliwości sprawdzić maila w tym momencie, więc dlatego pytam z ciekawości)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Ja mam wrażenie że chodzi tylko o ostatnią wersje .254. Bociłem na 3 kontach ale ostatnio robilem przerwe, pobralem przedwczoraj wersje .254 i odpalilem = polecial ban a na reszcie kont nie. 

***INFORMACJA O ZAMKNIĘCIU KONTA***

Witamy,

Nazwa Konta Gry: Hearthstone

Działanie Dyscyplinarne: Zamknięcie konta
Wykroczenie: Korzystanie z Programów do Automatyzacji Rozgrywki (Botów)

Tego typu działanie dostarcza nadmiernych korzyści w grze, które nie są
osiągalne za pomocą normalnej rozgrywki i szkodzą integralności całego
środowiska gry Hearthstone.

Właściciel konta jest odpowiedzialny za całość podejmowanych na nim
działań. Zawieszenia i zamknięcia kont są stosowane w celu ochrony
naszych graczy i usług, co jest zgodne z Battle.net EULA: http://eu.blizzard.com/en-us/company/legal/eula.html

Tego typu decyzje nie są podejmowane pochopnie. Nasz zespół zamyka konto
tylko po dokładnym zapoznaniu się z dostępnymi dowodami. Dział Obsługi
Klienta nie cofnie zamknięcia i może nie odpowiadać na apelacje. Więcej
informacji można uzyskać w tym artykule: http://eu.battle.net/support/en/article/6741

Dziękujemy za twój czas i wyrozumiałość.

Pozdrawiamy,

Dział Obsługi Klienta
Blizzard Entertainment
https://battle.net/support

Opublikowano

odwołać chyba sie można jak oni to udowodnią ze było grane na botach :D  niektórzy lubią siedzieć na 20 randze i poddawac mecze po wygranej  :lenny:

Opublikowano

odwołać chyba sie można jak oni to udowodnią ze było grane na botach :D  niektórzy lubią siedzieć na 20 randze i poddawac mecze po wygranej  :lenny:

Co z tego, że możesz się odwołać, skoro to twoja wina i dostaniesz formułkę, że nie ujawnią w jaki sposób pozyskali tę informację. Jeżeli nie jest to czasowa blokada, to lipton.

Opublikowano

Co z tego, że możesz się odwołać, skoro to twoja wina i dostaniesz formułkę, że nie ujawnią w jaki sposób pozyskali tę informację. Jeżeli nie jest to czasowa blokada, to lipton.

dostałem perma na diablo 3 nie dość ze mnie odbanowali to jeszcze przeprosili :D

Opublikowano

^ja bym na nic nie liczyl, musieli mieć jakiś sposób bo poszła fala banów - forum hb zaspamowane tez tematami w bans section i ciężko powiedzieć że się grało czysto jak sie akurat teraz dostalo bana

Opublikowano

dostałem perma na diablo 3 nie dość ze mnie odbanowali to jeszcze przeprosili :D

Jeżeli byłeś jako "jednostka zbanowany", a nie jako część "ban wave", to możesz pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...