Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomysłów na minigry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero, prosiłbym tutejszą minecraftową społeczność o dzielenie się pomysłami na nowe minigry/gry których jeszcze nie ma, w które moglibyśmy grać pomiędzy normalną grą i otrzymywać nagrody. Podawajcie wszystkie pomysły, nawet te najbardziej szalone.

sygn.png

Opublikowano

^=^

jest wiele pomysłów i nie trzeba długo nad tym myśleć...

mogę ci kilka dać ;x... ale nic za nic... sam mam zamiar ich kiedyś użyć do gry ze znajomymi...

i jesteśmy w trakcie budowy "Lodowego Toru do wyścigów na łodziach" :D

jeśli wiesz jak działa lód oraz lodzie w nowym MC to będziesz wiedział o co chodzi ^-^

z CommandBlocków da się ustawić fajne światła do startu a potem bez problemu wybrać wygranego :D

gra z jednego z najlepszych typów czyli Easy To Play Hard To Master :P

jak polatasz chwile w tym po lodzie to się dowiesz że ostre zakręty i duża prędkość podczas rywalizacji daje nieco Fun-a :D

Opublikowano

TnTTag = berek 
Zaczyna sie gra przy 5/6 osobach 1 osoba sie losuje i zostaje berkiem, po czym ta 1 osoba ma kilka sekund zeby oddac berka innej osobie jezeli nie odda to wybucha i odpada  i tak do konca graczy na arenie 
@edit 
Ta gra juz jest XDDD

BuildMaster w 2 osoby, nie ma tego na polskim serwerze

Opublikowano

słaby pomysł Fretko ;<

bo wymagałoby to raczej servera +100 osób online...

małe szanse że 6 osób w tej samej chwili będzie chciało w to grać jeśli jest ich mniej niż 100 ;x...

pozatym tak jak napisałeś ten pomysł już jest ^-^

ja niedawno wymyśliłem fajna rzecz :D dużo command blocków dużo pluginów i DUNGEONY :D

możliwość przechodzenia przez poziomy i pomieszczenia z stworami oraz walki z bossami

do dungeona wchodzimy z czystym plecakiem i tylko podstawowym eq

a reszte mozemy zdobyć przechodząc przez brudne pomieszczenia i pokonując wroga ;x...

najgorsze jest jednak wymyślenie dużej ilości bossów... a potworki to bez problemu można zrobić ^-^

są nawet generatory potworów na internetach...

no i co ważniejsze w to można zagrać samemu ;x !...

a jak będzie więcej osób to będą mogły się mordować w celu zdobycia eq 2 gracza :D

Opublikowano

słaby pomysł Fretko ;<

bo wymagałoby to raczej servera +100 osób online...

małe szanse że 6 osób w tej samej chwili będzie chciało w to grać jeśli jest ich mniej niż 100 ;x...

pozatym tak jak napisałeś ten pomysł już jest ^-^

ja niedawno wymyśliłem fajna rzecz :D dużo command blocków dużo pluginów i DUNGEONY :D

możliwość przechodzenia przez poziomy i pomieszczenia z stworami oraz walki z bossami

do dungeona wchodzimy z czystym plecakiem i tylko podstawowym eq

a reszte mozemy zdobyć przechodząc przez brudne pomieszczenia i pokonując wroga ;x...

najgorsze jest jednak wymyślenie dużej ilości bossów... a potworki to bez problemu można zrobić ^-^

są nawet generatory potworów na internetach...

no i co ważniejsze w to można zagrać samemu ;x !...

a jak będzie więcej osób to będą mogły się mordować w celu zdobycia eq 2 gracza :D

Zbytnio skomplikowane jak na mini grę która mogła by być by gracze oderwali się od zwykłej gry na serwerze.

sygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...