Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję zespołu na serwer

Hormon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam na imie Mateusz mam 22lata.

Ostatnimi czasy chwilke pogrywałem w MC ze znajomymi i postanowiłem na nowo założyć jakiś server, kiedyś miałem kilka serwerów typu survival i skyblock

Szukam zespołu czyli Adminów i youtuberow a takze kogoś kto ogarnia pluginy dosyć w miarę gdyż ja nie mam za dużo czasu na takie zabawy 

Serwer jaki chce załozyć opiera się na tematyce głownie Survival później można dodać Factions, jestem otwarty na nowe propozycje.

Chętni kontaktować sie na gg- 1123684 rzadko jestem online

Opublikowano

Cześć Mam na imie Mateusz mam 22lata.

Ostatnimi czasy chwilke pogrywałem w MC ze znajomymi i postanowiłem na nowo założyć jakiś server, kiedyś miałem kilka serwerów typu survival i skyblock

Szukam zespołu czyli Adminów i youtuberow a takze kogoś kto ogarnia pluginy dosyć w miarę gdyż ja nie mam za dużo czasu na takie zabawy 

Serwer jaki chce załozyć opiera się na tematyce głownie Survival później można dodać Factions, jestem otwarty na nowe propozycje.

Chętni kontaktować sie na gg- 1123684 rzadko jestem online

Nie chcę cię tutaj w żaden sposób krytykować, ale sama administracja, zwłaszcza ta której nie znasz, to nie najlepszy pomysł do zostawienia ich samych na serwerze. Skoro masz mało czasu, to może lepiej nie pchaj się do prowadzenia serwera?

coollogo_com-239801622.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...