Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są najlepsze ustawienia myszki do gry?

suchy203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ma ktoś lub miał myszke bloody v7 i może podać najlepsze ustawienia do warrocka? Nie za bardzo się orientuje w tym wszystkim...

Opublikowano

@suchy203

Osobiście posiadam V8M i zdecydowanie wystarczają mi ustawienia z poziomu gry (smoothing - 0%, sensitivity - 100%). Natomiast, jeżeli mówimy o ilości DPI w ustawieniach myszki. Musisz się trochę pobawić i dopasować ją pod siebie, gdyż jednym gra się lepiej przy większej, drugim przy mniejszej (w tej kwestii, nigdy nie pojmę cs'owców).

Odradzam korzystanie z Core 3/4, gdyż może się to najzwyczajniej zakończyć blokadą konta.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKasma dzięki za odpowiedź.

Myślałem że skoro jest tyle opcji w ustawieniach to można to jeszcze jakoś ulepszyć :P

Odradzam korzystanie z Core 3/4, gdyż może się to najzwyczajniej zakończyć blokadą konta.

Bywały takie przypadki?

BTW. Co z warockiem? Czemu nie działa?

Opublikowano

Myślałem że skoro jest tyle opcji w ustawieniach to można to jeszcze jakoś ulepszyć :P

@suchy203

Dać się da, jednakowoż ja w tym nie widzę jakiegokolwiek sensu. :v

Bywały takie przypadki?

Nie jestem do końca pewien, czy oprogramowanie Bloody jest blokowane przez XIGNCODE. Prawdę powiedziawszy, nie przyszło mi dotychczas na myśl, aby to sprawdzić. Jednakowoż wiem, iż niektóre systemy prewencji oszustw wykrywają Core 3/4 jako nic innego, jak wspomagacz. Nie ma co się oszukiwać, ale jednak można te rdzenie skonfigurować w taki sposób, że znacząco ułatwią grę. xD

BTW. Co z warockiem? Czemu nie działa?

Obecnie gram na serwerze filipińskim, więc... ;)

Opublikowano

Myślę że nie ma czegoś takiego jak "Najlepsze ustawienia" musisz sam ogarnąć jakie najlepiej Ci będą odpowiadać, każdy woli inaczej ;)

Osobiście preferuję 0% smoothing 70% sensitivity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...