Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakis ciekawy deck.

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegos ciekawego decku, ktorym moge cos wbic:) Mam nax 4 skrzydla i to tyle :D a z legend: antonidas / mal ganis / gromasz / justicar / sylvana / boom / ragnaros / ysera / deathwing, odpadaja decki na rogue / shaman / priest / druid bo znajomy zpylowal mi wszystkei karty od nich i stworzyl whispy ... z gory dziekuje i prosze nie odsylac do Hearthpwn czy icy-veins bo tam nie moge odnalezc nic dla siebie

Opublikowano

http://i.imgur.com/K4cKE6g.png - ZooLock

Jak nim grać: (nie chce mi się pisać, wybacz)

How to play the deck:

When there is nothing much going on for your opponent,for the most part you should be dealing face damage, but often killing opposing minions that disrupt your board presence tends to be more accurate. 

Be sure to play around board clears best you can (max of 3 minions to prevent blow outs). 

Around Turns 6-10 you will count up the burn cards in your hand and make a preparation swing for lethal on the following turn. 

Just about every matchup is winnable, but it mostly depends on how well positioned you are from your opponent early in the game. If I had to define good from bad...

Jakbyś chciał wpakować Mal'Ganisa to myślę, że pozbycie się arcane golemów żeby wsadzić voidcallerów i mortal coila na mal'ganisa byłoby ok.
Ew. Soul Fire, Mortal, Dark Bomba.

Aggro palek od MKR'a

Takie moje propozycję.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...