Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy raz z cheatem ? Mentor ?

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To który cheat wybrać już się dowiedziałem bo tematów pełno i z tego co wiem BoL VIP --> L# --> EB  --> GoS. Pytanie tylko czy ktoś zostałby moim "mentorem" i wyjaśnił mi wszystko po kolei jak ułomnemu na skype, ts czy jakoś tam :) Raz miałem z tym styczność a wyglądała ona tak, że szło mi gorzej niż grając zwyczajnie. 

...................\/...................

Opublikowano

Bol jest prosty w obsludze tylko czy warto? Kazdy kto dluzej gra wykryje bola bez problemu , w ogole nie lubie osob ktore ida na skroty ale twoje buty. Kiedys uzywalem ale to bez sensu jak dla mnie.

Opublikowano

Bol jest prosty w obsludze tylko czy warto? Kazdy kto dluzej gra wykryje bola bez problemu , w ogole nie lubie osob ktore ida na skroty ale twoje buty. Kiedys uzywalem ale to bez sensu jak dla mnie.

Na main P1 za ni chu chu nie odpale ale mam konto smerfika na west :)

Opublikowano

Nie polecam ci grać na haxach, 2 raz z rzędu dostałem bana za BoL'a i to na samych płatnych skryptach, jakaś paranoja (używałem Evadeee, princeView, Vayne tumble machine, kite machine kalista, sac:r i inne)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że teraz jest bardzo mało wave-banów. Jest ich sporo, ale są za raporty pochodzące od graczy. Musisz po prostu nie być obvious i nie grać stereotypowymi bohaterami do grania ze wspomagaczami. Samo używanie evade/ezevade jest wystarczające.

Co do samej efektywności wbijania dywizji, zdecydowanie L# posiada gigantyczną przewagę nad swoimi konkurentami. Bardzo dużo skryptów pochodzących od samych ludzi z rangą. Nie zabraknie też kilku subskrybentów, który chcą się dostać do ich drużyny - nie raz ich przewyższają swoimi umiejętnościami.

Evade jest zdecydowanie najlepsze, skrypty z ultility są do wyboru, do koloru. Nie ma tam żadnego monopolu jak w pełni darmowym EloBuddy.

Skrypty pod championy głównie maję przewagę dzięki większej ilości opcji niż w takim EB (dlatego też nie wychodzi im portowanie skryptów) oraz orbwalkingu, a nawet bądźmy szczerzy - mają bardziej jakościowych developerów, zapewne jest to między innymi spowodowane tym, że są też opłacani, a jednocześnie mogą czuć to, a przynajmniej tak podejrzewam, że mogą zostać zdegradowani, w Bot of Legends, z kolei - nie ma dobrych skryptów - nie ma klientów, a to skutkuje brakiem ich ukochanych pieniędzy.

Uważam, że jeżeli kupujemy dany program do cheatowania kierujmy się czymś takim:

Płacisz: L# >  BoL > EB.

Nie płacisz: EB > L# > BoL ( L# przed BoL, bo jest druzgocąca różnica, a tylko troszeczkę jest droższy)

Opublikowano

To juz jak sobie zyczysz , wiekszosc cheatow jest opisana krok po kroku na stronie producenta. No lepiej na p1 odpuscic bo ludzie z kilkuletnim doswiadczeniem wyczuwaja cheaty ze omijasz skille i trafiasz prawie z kazdego. Ja na poczatku mojej przygody mialem stycznosc z bolem , ale szybko zauwazylem ze bylo zero frajdy bo grasz praktycznie na spacji. Akurat w gry takie jak lol wole grac standardowo palcami :) No ale zycze powodzenia.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...