Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CandyBot nie zbier

tymbark1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zalożyłem sobie konto w darkorbit wszystko ładnie pod bota kupione zbieracz, radarowe, vega tylko jest pewien problem ponieważ ostatnio praktycznie nic nie zbiera. W 8 godzin 3 tyś urki. Co może być przyczyną? Dodam jeszcze że nie latam na tej samej mapie cały czas.

Opublikowano

Musisz puszczać bota tam gdzie jest najwięcej graczy (x2,x8) a tak na marginesie pod bota kupuje się wydobywcze :P 

Po za tym jeżeli bocisz 24/h to jest to jakoś tak zrobione że częstotliwość wypadania Uri i Clicków do kociołka po pewnym czasie drastycznie spada i trzeba takim kontem własnoręcznie ubić pare alienów i dać 1-2 dni odpoczynku od skrzynek. 

Opublikowano

oki spróbuję z tym odpoczynkiem i zobaczymy czy pomoże a jesli chodzi o mapy to wczesniej dobrze zbierało więc to nie jest wina. A napisałem ze mam radarowe w sensie takim ze Candy nie zbiera wszystkich boxów i lepsze te 3 radarowe niech pet ma większy zasięg i sam niech też zbiera niż jesli mialbym kupic 3 wydobywcze które praktycznie by nic nie dały bo sprawdzają się tylko gdy są w większej ilości :)

Opublikowano

Musisz kombinować z sensivity zbierania boxow. Ja na najnowszej wersji zbieralem na 88/87 i bylo bardzo dobrze. Zbierasz na 3d czy na 2d? Musisz na 2d.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...