Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]PROJECT: Zed vs Gravelord Azir vs Dragon Trainer Tristana

WidziszTo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, jak w temacie, chętnie posłucham waszych opinii, odpowiedzi typu "bierz skin'a do tego, czym najlepiej ci się gra/umiesz grać" są zbędne, bo ogarniam każdego z wyżej wymienionych postaci. 

Pozdrówki ;3

Opublikowano

Dla mnie Zed project.Od wyjścia tego skina instabuy. Wygląd i animacje wyglądają świetnie,głos trochę kiepski ale nie przeszkadza.Dla mnie ten skin pasuje najbardziej do zeda taki typowy Napierdalator który likwiduje cele a animacje dobrze odwzorowują go jako właśnie maszynka do zabijania i to mi się najbardziej podoba.

Co do Azira to ten skin mi do niego nie pasuje,jest mroczny i to widać ale tak jak mowiłem taki klimat do azira nie pasuje wg mnie.Tymbardziej że shurima(moglem zle napisac) to pustkowie i po prostu jestem za standard skinem ;)

A co do tristanki komicznie to wygląda strzelając ze smoczka xD Ale skin jak najbardziej pasuje do tego championa i animacje też są ładne.

Podsumowując jestem za Zedem/Tristana

Wszystko zależy od cb.

Opublikowano

Dragon Trainer Tristana:

Przy animacjach wymiękam

Strzela ze smoka (jak to nie może być słodkie)

Taunty itp. Mówi do smoka

Project: Zed

-Typowy terminator bo skin zed nigdy nie kojarzył się z burzą (drugi skin do niego)

-Animacje umiejętności best (ult i shurikeny najlepsze)

-Trochę taki transformers ale można przymknąć oko

Gram Zedem i wybrał bym jego ale, polecam Tristane. Sam zdecyduj

Opublikowano

Powiedziałbym, że Dragon Trainer Tristana jest najlepsza. Świetne animacje, efekty dźwiękowe i wizualne. Smoczek mnie rozbraja <3 Inne skiny tez są okej ale nie są tak porywające jak ten.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Do Tristany, ma przeuroczego smoczusia! Ładny splash art, wygląd postaci w  grze, animacja, dźwięki :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...