Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]KONTA LOL 30LV SKINY + 1x KONTO HEXTECH ANNIE + RIOT KAYLE

SebusPN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Konto Eune 30lv S2, Konto EUW 30lv Unranked  Konto Euw 12lv ze skinem HEXTECH ANNIE i RIOT KAYLE, nie używane skrypty boty itp. + e-mail

Metoda kontaktu: Forum

Opis rzeczy: Hextech Annie i Riot kayle są to bardzo rzadkie skiny, skin hextech annie jest bardzo trudno dostępny zachęcam do lektury w google. Konto po wylewlowaniu i małych inwestycjach warte będzie 250$+  na ebay'u. Co do innych konto wszystkie informacje na zdjęciu

Oczekiwana/oferowana cena: Oferty Proszę składać w PSC (PaySafeCard), możliwe escrow. w grę wchodzi także zamiana za konto z CS RIVEN obojętnie jaki level. Cena wywoławcza to 50zł psc ( Dotyczy konta z Hextech Annie i Riot Kayle), Inne konta proszę składać Oferty w temacie lub pw via forum.

Zdjęcia/inne informacje:

1. Konto 12LV HEXTECH ANNIE i RIOT KAYLE + KONTO POSIADA 100RP CENA WYWOŁAWCZA 50zł

107bce9d99a16761gen.png

2. KONTO EUW 30LV UNRANKED POSIADA KOMPLET RUN NA CDR RENGAR/RIVEN I RUNY AP + PARĘ SKINÓW CENA WYWOŁAWCZA 30ZŁ

b1f5879c1ca0af9bgen.png

3. KONTO EUNE 30LV S2 + SKINY CENA WYWOŁAWCZA 30ZŁ

449680671558b7e7gen.png

Do wszystkich tych kont posiadam e-mail, który dodaję do konta. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

cos mi się wydaje,że konta nie są twoje tylko scrackowane masz jakiś dowody na to iż ty jesteś prawnym włascicielem kont?

tak zachowałem film z rejestracji. a tak na serio mam dowody zakupu rp

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...