Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

400 RP na start

Gość drejw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czasem nie było czegos takiego że jak założymy nowe konto i wbijemy lvl to już nie dostajemy rp tylko skrzynkę? Bo słyszałem że nie dostaje się już rp a ja dostałem 400 rp + skrzyneczke po wbiciu 5 lvla na nowym acc xD

CL0lFkz.png

Opublikowano

Wbiłem 5lv i nie dostałem ani RP anie Boxa o co chodzi?

Może zrób reloga, albo zagraj następną gierke, być może dostaniesz.

Opublikowano

Wydaje mi się, że gracze dostają teraz obie nagrody, tak samo jak stali gracze dostali tą skrzynkę za darmo. A zwykły hextech chest jaki może dropnąć po grze nie jest warty w sklepie nawet 150 rp.

giphy.gif

Opublikowano

Siemka, czasem nie było czegos takiego że jak założymy nowe konto i wbijemy lvl to już nie dostajemy rp tylko skrzynkę? Bo słyszałem że nie dostaje się już rp a ja dostałem 400 rp + skrzyneczke po wbiciu 5 lvla na nowym acc xD

Na jakim regionie konto zakładałeś? Ktoś niedawno pisał, że na EUW dostał obie rzeczy a na EUNE tydzień temu dało mi tylko skrzynki chyba, że już dali to wszędzie

Opublikowano

Witka - to jak to wkoncu jest ? Dostaje się te rpki c nie bo wbilem dzisiaj 5 ty lvl aby sprawdzic i nie mam za to dostalem 2 skrzynki lol

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Na euw dostajesz rp na 3 lvlu i skrzynki na 5, bo założyłem nowe konto i sprawdziłem a reszta nie wiem. Na eune kilka dni temu dało mi tylko skrzynki

Opublikowano

euw 400rp+skrzynki

na 400rp+skrzynki

eu 0 rp +skrzynki xD

Chyba wiadomo dlaczego.

Na euw nikt by sie nie fatygowal, zeby wbic 10 lvl jak tyle RP jest warte gdzies 2,5 Euro.

A polaczek? Darmowe 400 RP? Biore k***a - postawie sobie 10 botow i sie obkupie w rito sklepie 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...