Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dropu za lvl

Rebcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś środa więc powinny sie zresetować dropy skinów za wbicie lvl-a.

Mi nie pokazuje zebym mógł cos dostać i nic nie dostałem bo dzis wyexpiłem aż 2 levele. Każdy tak dzis ma czy jak??

NU94p9A.gif

Opublikowano

Dziwne, powinienes dostac.. JEstes na sto procent pewny ze nei dostales? Moze jakis lag ze strony valve i pojawi sie z opoznieniem.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No nie dostałem. Ale najbardziej dziwne jest to ze nie było napisane obok pasku lvla: lvl 12 + broń, tylko samo lvl 12

NU94p9A.gif

Opublikowano

Dropienie jest tylko 1, jak masz napisane 12lvl+broń to jak wbijesz 13 dostaniesz skina i musisz czekać do środy następnej. To nie tak, że cały czas będzie, bo to bez sensu....

175391455323056340908.png

Opublikowano

Od wprowadzenia tego systemu nie dało mi dropa z 3 razy, to jest bug musisz czekać na następnego dropa :)

Opublikowano

To dropi raz w tygodniu nie jestem w stanie Ci powiedzieć kiedy ale musi Ci przy levelu pisać +broń

wiem ze raz w tygodniu.

RESET DROPU JEST W SRODE!!!!!

I w srode mi nie zresetowało dropu. jesli sie wbije lvl i odbierze bron za ten lvl to nastepnego tygodnia jest kolejny reset.

NU94p9A.gif

Opublikowano

Być może ktoś z osób z którymi grałeś dostał VACA. (Cofa wtedy LVL, range i blokuje drop na 1 tydzień)

faktycznie dopiero teraz rozkminiłem ze powinienem miec o jeden lvl wyższy.

Rangi mi cofnie bo mam s1, Moja realna ranga to kałach. Ale odpalam csa po 5 miesiącach i widze ze jest s1. I teraz o dziwo nie moge awansować mimo ze zazwyczaj wygrywam mecz otwierając tabele i mając po min 25-30 fragów

NU94p9A.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...