Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interfector - moderator/powrót

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

2246414163879141029625.png

2339414164332841029625.png

Witam wszystkich zainteresowanych.

Mam na imię Mariusz, moja data urodzenia przypada na dzień października 1996 roku. 

Na co dzień pracuję oraz wykonuję wiele prac dodatkowych dla znajomych. Mieszkam nieopodal Wrocławia.

Lubie przeczytać dobrą książkę, obejrzeć dobry i najczęściej mądry film, muzyka zależna jest od humoru.

Jestem osobą sympatyczną, miłą, uprzejmą, niezbyt gadatliwą, zaradną i myślę, że inteligentną. 

Posiadam dystans do wszelkich żartów, ataków czy sytuacji tym podobnych. 

Potrafię spojrzeć na sprawę w sposób obiektywny, wybrnięcie z konfliktów nie stanowi dla mnie najmniejszego problemu.

8342214164332851029625.png

Od Grudnia 2014 roku moje działania w tym kierunku były zawieszone, postanowiłem powrócić i na nowo się tym zająć. 

Współpracowałem z wieloma osobami na mniejszych lub większych forach. Gwarantuję doświadczenie i profesjonalizm wykonywanych przeze mnie obowiązków.

Znam bardzo dobrze zadania moderatora i przez cały okres mojej pracy nie spotkałem się z negatywną opinią bądź skargą na mój temat.

Czasu mam sporo - na telefonie - praca, dziewczyna, wyjazdy pochłaniają mi sporo czasu przez co nie mogę spędzać na komputerze tyle czasu ile bym chciał lecz na szczęście ktoś mądry wymyślił smartfona, na którym to mogę cały czas być aktywny. Spokojnie mogę powiedzieć, że jestem w stanie poświęcić kilka godzin, aktywnych godzin dziennie dla forum.

2356814164332861029625.png

Od administracji oczekuję profesjonalizmu i poważnego podejścia do sprawy.

Ważną rzeczą dla mnie jest również aktywność i łatwy kontakt.

7810914164332861029625.png

Skoro napisałem czego oczekuje od administracji, wypadałoby napisać co mogę dać od siebie:

- dobry kontakt

- aktywność

- kulturę

- znajomość obowiązków

- regulaminy i wzory

- organizowanie konkursów i zabaw

-  znajomość ortografii

- dojrzałość psychiczną

- lojalność

- odpowiedzialność

4135814164332871029625.png

Poza pw tu na forum zapraszam na gg: 52508437

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...