Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie na "GameMastera"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Na sam początek może coś o sobie, a więc tak nazywam się Dawid w tym roku skończę 17lat w mieszkam w pięknym mieście jakim jest Elbląg, chodzę do szkoły gospodarczej na profilu kucharz/kelner mam dużo zainteresowań i hobby ale 2 największe są to właśnie gotowanie i zabawa przy komputerach.

Czy masz jakieś doświadczenie?

Doświadczenie mam znikome, miałem stanowisko Tutor'a na 1-szej odsłonie Invor'i lecz za dużo się nie nauczyłem. Ale doświadczenie trzeba jakoś zdobyć i osoba która mi pozwoli zdobyć te doświadczenie na pewno nie pożałuje.

Co możesz dać od siebie jako "GameMaster"?

Jako GameMaster na pewno od siebie dałbym dużo pomocy graczom jak i innym osobą z ekipy, do tego jestem bardzo kreatywny w wymyślaniu eventów jak i konkursów.                                                               Czemu mamy wybrać akurat ciebie? 

Odpowiedz jest prosta jestem bardzo aktywny i chętny do pomocy ponadto nikogo nie faworyzuje, bardzo dobrze nawiązuję nowe znajomości więc z tym na pewno nie będzie problemu, i co chyba najważniejsze mam naprawdę stalowe nerwy i żeby mnie wyprowadzić z równowagi trzeba mieć prawdziwy talent ;)

Kontakt:

GG-57528337

Opublikowano

Na starcie bety serwer się odezwę

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Aktualne jak coś  B)  xD

Opublikowano

Troszke ubogo, w dodatku jest kilka błędów + totalny brak wyczucia estetyki :(

Powodzenia :)

To nie jest podanie na grafika żeby było wszystko ładnie estetycznie :) 

Opublikowano

Podaj kilka kreatywnych pomysłów na event to zatrudnie Cię jako Ministera Spraw Eventowych

Okej nie podam ci ze szczegółami bo będę musiał wszystko opisać :D 

Opublikowano

i co chyba najważniejsze mam naprawdę stalowe nerwy i żeby mnie wyprowadzić z równowagi trzeba mieć prawdziwy talent ;)               

Oj chyba nie trzeba dużo, pokazałeś swoje foszki w tym temacie. Żeby o głupią range robić takie problemy... 

Mało co napisałeś o sobie, po takim podaniu nie wzięłabym Cie na swój serwer. 

Ale powodzenia życzę. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Co ty wgl gadasz ?! Za jaką range ?! Nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj ;)

Stalowe nerwy  :lenny:  :lenny:

Podanie moim zdaniem raczej nie zachęca do podjęcia współpracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...