Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które z tych butów?

Harriott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam rozkminę z butami. Wiadomo, powinienem sam sobie na to odpowiedzieć, bo każdy ma inny gust, ale wszystkie są całkiem spoko i się zagubiłem. Cena tutaj nie gra za dużej roli, choć więcej niż te 350 zł wolałbym nie dawać. Jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje, to śmiało podsyłać, ale za fluxy/roshe i tym podobne ja podziękuję. Na koniec dodam, że butki mają być dla wysokiego chudzielca, który chodzi w ciaśniejszych spodniach lub joggerach. <Bezradny  :s>

http://worldbox.pl/buty-puma-suede-classic-quotblackquot-352634-77.html
http://www.reebok.pl/classic-leather-clean-uj/V67817.html
http://www.reebok.pl/zigkick-sierra/V68045.html 
http://www.reebok.pl/gl-6000-hm/V66685.html
http://supersklep.pl/i211843-buty-dc-heathrow-se-black-orange
http://supersklep.pl/i211842-buty-dc-matt-millers-black-dark-grey-atlantic-red
http://chmielna20.pl/?md=products&id_p=59312&name=buty-tubular-moc-runner-cblacktomatoowhite&

Chciałbym poznać waszą opinię. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Juz mialem pisac ze wszystkie c*****e,lecz zobaczylem ostatnie tubulary.

Bierz albo ostatnie tubulary albo pierwsze pumy

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

A te z dc w kwiatki jakby?

Te tubulary trochę mało poważne i typowo pod gimbusow, ale chyba dc bym wziął.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Pierwsze albo przedostatnie, reszta wygląda kiepsko.

Opublikowano

przecież te trabulaki czy jakoś tak to jakieś guwno xD jak się tym można podniecać,gdyby to nawet stało na straganie u mirka to bym nie kupił

@offtop

tylko pierwsze

Opublikowano

przecież te trabulaki czy jakoś tak to jakieś guwno xD jak się tym można podniecać,gdyby to nawet stało na straganie u mirka to bym nie kupił

@offtop

tylko pierwsze

dobrze, że haluweczki zawsze na propsie

Opublikowano

a co o TYCH myślicie?

spodobały mi się te herttroły. 

Opublikowano

Jak juz mowilem,bierz tubulary

@offtop

tylko pierwsze

Boś k***a biedak i przeszedł byś obok nich obojętnie,bo pieniążków brak xD

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

macie coś jeszcze oprócz "tubularów"? może wchodzą jakieś buty niedługo, to mogę poczekać. po prostu te tubulary mało powazne, pod gimbusów takich konkretnych, a mi chodzi zeby też to jakoś wyglądało. 

Opublikowano

@offtop

tylko pierwsze

Mnie na przykład stać na takie tubulary, ale wyszłoby na to samo, gdybym kupił worek po ziemniakach i przywdział na stopy. Nie wiem skąd ludzie wyciągają tak płytką argumentację, że jak komuś się coś nie podoba, to znaczy, że go nie stać.

Pierwsze i drugie wyglądają normalnie. Reszta coś ala "patrzcie jestem spierdolinką, swag, kanye, rachonie, ijust vape vape vape".

Druga para w sumie wygląda najlepiej.

@Exíle też może napisać, że te, który podałem, są c*****e. Nie wiem jak stoi aktualnie moda w Polsce, ale większość szuka butów, w których będą się wyróżniać. Wybierają jednak to, co nosi większość młodzieży. 

Studentem nie jestem. Koszulę ubieram czasem. Buty, które podałem pasują do zwykłych jeansów i koszulek.

Opublikowano

moze TE tubulary?

się zastanawiam, bo tamte jednak mi się nie podobają (wybredny taki jestem) no i jak znacie jeszcze jakieś strony zaufane, gdzie są buty tansze niż oryginale to śmiało możecie podawać, bo ja kupuje tylko z oryginalnych stron ew. supersklep. 

Opublikowano

@offtop

tylko pierwsze

Mnie na przykład stać na takie tubulary, ale wyszłoby na to samo, gdybym kupił worek po ziemniakach i przywdział na stopy. Nie wiem skąd ludzie wyciągają tak płytką argumentację, że jak komuś się coś nie podoba, to znaczy, że go nie stać.

Pierwsze i drugie wyglądają normalnie. Reszta coś ala "patrzcie jestem spierdolinką, swag, kanye, rachonie, ijust vape vape vape".

Druga para w sumie wygląda najlepiej.

Dałeś link do c**jowych butów chodzi mi o te:

https://www.zalando.pl/tommy-hilfiger-harlow-tenisowki-i-trampki-blue-to112b01b-k11.html

Jakoś nikt nie odezwał się do ciebie, że c**jowe, mimo to ty na tubulary musiałeś napisać worek po ziemniakach. Każdy ma inny gust, każdy tutaj wypowiada się co jemu siada. Akurat na mpcforum, forum, które zrzesza raczej gejmerów nie liczyłbym na snikerheadów, a jak już to raptem garstka ich malutka. Pewnie nawet nie wiesz co to za termin. Większość butów, które dla ciebie są abstrakcją dobrze fitują, nie widziałeś nigdy ich na mieście albo na czyiś nogach. Dodatkowo nadmieniłbym, że nie tylko wystarczy kupić fajne buty i już ładnie wyglądasz, dobierając takie tubulary do dobrego denima już masz sztos ficik, ale ty c**j o tym wiesz, bo pewnie jesteś typowym studenciakiem, który śmiga w koszulach, spodniach z trampostrzałami i torbie przez ramię.

Nie wrzucałbym wszystkich do jednego worka pisząc 'patrzcie jestem spierdolinką, kayne etc..', tak mówią tylko gimnazjaliści, którzy chwalą się swoimi af 1 lub nowymi maxami z allegro. 

Streetwear całkiem odbiega od tej normy. Najważniejsze jest to jak się czujemy w tym ubraniu, a to co ludzie widzą dopiero spada na drugi plan. Ja np. dobrze fitując sam polepszam sobie samopoczucie.

Opublikowano

Te za ponad 400 są fajne, ale np. Na stronie adidas są taniej, ale mniejsza z tym. Nie spodobały mi się aż tak bardzo, przypominają mi fluxy trochę. Niebieskie są całkiem, całkiem, ale waham się między czarnymi a niebieskimi. To chyba ostateczne buty, ale które fajniejsze idk. Czarne wydają mi się bardziej pasujące do każdych spodni praktycznie.

te buty są oryginalne? są tansze niż na stronie adidasa, mają same pozytywne opinie i dlatego się pytam. 

http://allegro.pl/buty-adidas-originals-tubular-moc-runner-b24688-i6110216093.html

Opublikowano

@offtop

tylko pierwsze

wiesz co powiem Ci tak ,kupiłbym twoja rodzinę i zapierdalałbyś na farmie bałwany.Nie pisałem nigdzie,że mnie nie stać.Po prostu każdy ma swoje gusta,a moje mówią mi,że te buty są c*****e i bym ich nie kupił.

PS.Zanim wyzwiesz kogoś od biedaków,najpierw wyprowadź się od rodziców i niech Ci nawet grosza nie wysyłają na konto,to pogadamy ;)

Opublikowano

@offtop

tylko pierwsze

wiesz co powiem Ci tak ,kupiłbym twoja rodzinę i zapierdalałbyś na farmie bałwany.Nie pisałem nigdzie,że mnie nie stać.Po prostu każdy ma swoje gusta,a moje mówią mi,że te buty są c*****e i bym ich nie kupił.

PS.Zanim wyzwiesz kogoś od biedaków,najpierw wyprowadź się od rodziców i niech Ci nawet grosza nie wysyłają na konto,to pogadamy ;)

Plis xD 

@topic

Te buty z allegro wygladaja legit ale nie mam pewnosci

XDDD

banner1.png

Opublikowano
Opublikowano

mozna zamknac, kupilem czarne tubulary.

wszystkim dziekuje za pomoc.

Opublikowano

z góry szacunek za to że nie dałeś tutaj fluxów i roshe xD

ostatnie Tubulary

/dżizas nie doczytałem drugiej strony, proszę nie warnować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...