Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Chipset Intel i sterowniki

Taki KaWai<3

Pytanie

Opublikowano

Witam moglby mi ktos podeslac chipset do Intel Core 2 Duo E7300? Bo nie moge znalesc naprawde juz tyle szukalem...

I jeszcze chipset czy tam sterowniki **uj wie do
ASUS P5KPL - CM

Wlasciwie zrobilem formata i moglby mi ktos napisac jakie sterowniki najpierw zainstalowac? I czy wgl jest program ktory zainstaluje sterowniki jakos czy cos, sciaglem drivereasy, lecz ten tylko sciaga sterowniki ale nie instaluje... Po za tym na tym wyskoczylo ze mam 33 przedawnione sterowniki

I jeszcze gdyby mi ktos powiedzial gdzie sciagne by moj system mial Windows Microsoft czy cos, bo przez to czesto nie moge wyszukac automatycznie sterownikow bo tego nie mam

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona intela tam masz informacje na temat sterowników do produktów intela. Wyszukiwarka nie gryzie. 

Sterowniki zwykle ma producent danego sprzętu, jak nie to nie trzeba. Odwiedź stronę producenta płyty głównej, grafiki. ( google nie boli ) 

Z tym chipsetem to ci się coś porąbało bo nie ma czegoś takiego.  Zresztą po co ci one ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@up

Wiem a myslisz ze jak tam ustawiam to nie moge podac jaki system mam tylko sam z tych poszukac, pozatym tez sie tam nie znam... Po za tym wpisz Intel chipset drivers to jest :) tego wlasnie szukam...

i to jeszcze:

I jeszcze gdyby mi ktos powiedzial gdzie sciagne by moj system mial Windows Microsoft czy cos, bo przez to czesto nie moge wyszukac automatycznie sterownikow bo tego nie mam

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...