Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak przycisku AKCPETUJ

hetx0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam spory problem z CS:GO, a mianowicie nie wyszukuje mi gier rankingowych od kilku dni.

Wyskakuje "łączenie z serwerami dobierania gier" na 2 sekundy, następnie "wyszukiwanie graczy i serwerów" po czym przechodzi w "Zatwierdzanie meczu..." i tak stoi kilka minut, a na koniec wyświetla mi się, że nie udało mi się zaakceptować meczu i zostałem wyrzucony.

Robiłem dosłownie wszystko żeby temu zapobiec, kroki które podjąłem:

•Reinstalacja/zmiana antywirusa
•Wyłączenie firewall'a 
•Dodanie gry do wyjątków w każdym programie, który mógłby ją zablokować
•Restart routera
•Zmiana adresów DNS na komputerze i w routerze
•Sprawdzenie spójności plików
•Reinstalacja CS:GO

•Zwiększanie max. pingu w ustawieniach
•Zastosowanie MM Picker'a
•Aktualizacja sterowników, programów, gry, firmware'u routera
•Kontakt z dostawcą internetu (Zrestartował moje łącze, wszystko w normie według ich monitoringu)

Na koniec po zrobieniu tego wszystkiego postanowiłem zrobić format, który finalnie nic nie zdziałał. 

Mój OS to WIN7 x64 Home Premium.

Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Mieliście tak ogromny problem z tą grą? 

Opublikowano

Nie wiem czy Ci ta informacja jakoś pomoże. W Csie od paru miesięcy istnieje taki bug. Że szukasz gry pokazuję zatwierdzanie meczu ale nie ma tego zielonego przycisku. I po chwili wyskakujesz ze nie zaakceptowałeś meczu. Ja zawsze robię tak że odczekuje 5 minut i bug znika. Pamiętaj że zawsze gdy nie zaakceptowałeś gry masz karę 48 sekund.

Opublikowano

@Piuotr nie, mam internet od pobliskiego, mało znanego dostawcy.
@buraczekx niestety takie czarny u mnie nie działają :/

"Łączenie z serwerami dobierania gier" poprzedza ciągle tą właściwą forumłę.. Kiedyś tego nie było i mecz wskakiwał po 10 sekundach :) *Kiedyś czytaj tydzień temu*.

Opublikowano

Ja mam ten problem od jakichś dwóch lat, dziwna sprawa. Do pierwszych 1-2 meczów mogę się połączyć, później pojawia się problem który opisałeś. Nie udało mi się rozwiązać tego problemu, jednak radzę sobie resetem karty sieciowej.

Wejdź w [Panel Sterowania] -> [Centrum sieci i udostępniania] -> [Zmień ustawienia karty sieciowej] lub [Połączenia sieciowe], znajdź swoją kartę sieciową (zwykle na pierwszej pozycji, nazwa np. "Ethernet"), prawy przycisk -> [Wyłącz], odczekaj kilka sekund i prawy przycisk -> [Włącz].

Jeśli zadziała, możesz sobie stworzyć skrót na pulpicie do tej karty sieciowej, żeby nie szukać jej za każdym razem w panelu sterowania. U mnie działa nawet, gdy to zrobię podczas oczekiwania na akceptację - przycisk po prostu się pojawia.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

@tubady123 Twój sposób raz pomaga, a raz nie. Trzeba poresetować wszystko po kolei i wtedy działa ^.^ Czekamy zatem na porządniejsze serwery od VALVE. 
Myślę, że temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...