Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co cały ten hejt...

Nathan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś mi wytłumaczyć z jakiego powodu tak ludzie hejtują Zbuka, jakaś akcja była czy coś?

Sam nie słucham go bo głosik ma jak by narobił w portki, wyjaśni ktoś o co biega?

Opublikowano

Witam, może ktoś mi wytłumaczyć z jakiego powodu tak ludzie hejtują Zbuka, jakaś akcja była czy coś?

Sam nie słucham go bo głosik ma jak by narobił w portki, wyjaśni ktoś o co biega?

Wszyscy hejtują, bo tak i to jest jeszcze +5 do fejmu na osiedlu.

Opublikowano

No k***a, sam sobie odpowiedziales. Dodatkowo procz glosu jakby robil pale to jeszcze nie zlozyl zadnego puncha. No blagam, porownaj tekst takiego Bisza a Zbuka.. Juz nie wspomne, ze jego cala "kariera" to Chada i robienie kawalkow z truizmami.

Cos jak Sliwa, ktory zaistnial dzieki Rysiowi.

Opublikowano

to działa w tą strone że nie każdy jeszcze ogarnia pizzde, bo tak działa wchodzenie w newschool czy tam trap. Jak ktoś wcześniej to przeszedł to luzno i zaczai o co mi chodzi, to są typy pokroju

"ruchał bym adme"

"wyjmij c***a z uszu"

"wypierdlaaj rpk słuchać"

ja uważam że zbuku jest chujowym raperem, ale jak ktoś chce go słuchać to nie niech słucha, a typeczki chcą pokazać jacy nie są oświeceni, jakimi są sternikami muzyki.

najlepsze wyzywanie od zamkniętych głów - co goście się prują o gusta w muzyce xDD

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

jest c*****y i tyle co tu jeszcze tlumaczyc

jak se go ktoś chce słuchać to niech se k***a słucha

hejt leci bo przygłupy musza sie dowartosciowac

Opublikowano

Dzis kazdy jest gimbem pokroju kstyka i ocenia, populacji nie siada jego rap, freestyle to on juz w ogole nie umie, nie wiem o czym on w tej nowej nucie nawija, na bitwie raz to samo, dostal od jakiegos typa, ktory odszeld od kompa zeby pocisnac komus na majku, Chada pomogl mu sie wybic, ale i tak zboku>zabson, przynajmniej nie ma tak zrytej bani. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

powinien siedzieć za c*****y rap o ile tak to można nazwać XDD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
zbuku nie zrobił żadnego postepu przez cztery lata a jego tekst jest o jednym i tym samym

"o paczcie jaki osiągnałem sukces bo miałem marzenia ale ja jestem z*******y" dodam że ta chujowizna to nawet rapem nie jest

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

Ponieważ jest chujowym słabym raperem.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Zbuku jest spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wszyscy go hejtują, bo mają ból dupy, że jest lepszy i zaszedł dalej od nich :makka: 

Niektórym się po prostu nie podoba jego muzyka, jednak tą opinie powinni zachować dla siebie, a nie zachowywać się jak łako-gimbus dla fejmu i wyzywać go, bo nie podoba mi się jego muzyka i tyle. ;pp Non sens. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Ja dalej go słucham i nie zwracam uwagi na to jak go hejtują.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Ja dalej go słucham i nie zwracam uwagi na to jak go hejtują.

profesjonalnym grafikiem to ty nie będziesz słuchając zbuka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to działa w tą strone że nie każdy jeszcze ogarnia pizzde, bo tak działa wchodzenie w newschool czy tam trap. Jak ktoś wcześniej to przeszedł to luzno i zaczai o co mi chodzi, to są typy pokroju

"ruchał bym adme"

"wyjmij c***a z uszu"

"wypierdlaaj rpk słuchać"

ja uważam że zbuku jest chujowym raperem, ale jak ktoś chce go słuchać to nie niech słucha, a typeczki chcą pokazać jacy nie są oświeceni, jakimi są sternikami muzyki.

najlepsze wyzywanie od zamkniętych głów - co goście się prują o gusta w muzyce xDD

nikt sie nie pruje o gust, tylko poprostu hejtujemy go bo c*****o rapuje a my wyrażamy swoją opinie

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie wszystko wina chady ;) Sam nie wiem, chyba Kontrabanda.

"Don't be afraid to give up the good to go for the great." ~ John Rockefeller

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...