Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty do 300zł

Gość androidfanboy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam butów do 300zł, przede wszystkim stawiam na wygodę, ale żeby też ładne.

Opublikowano

Co sądzicie o New Balance? Fajnie było by gdyby te buty były takie, żebym nikogo w nich nie spotkał, żebym był oryginalny :)

Opublikowano

Jakościowo takie se, zresztą mało producentów stawia dziś na jakość. Kupisz buty za sześć stów to też dostaniesz lipny towar, no ale tragedii nie ma. Bardziej celowałbym w Asics, bardzo zbliżona budowa, a jakość lepsza.

Fluxy są nawet w porządku, ale pół miasta w nich chodzi.

Opublikowano

fluxów nawet nie kupuj, bo jednak 300 zł za buty, które rozwalą ci się po 3 miechach to jest średni deal. 

siatka widać, że robiona "na szybko" i tak, miałem oryginalne buty. po prostu odradzam ich z całego serca, bo gdzie wyglądają całkiem spoko, to z jakością jest tragedia. ogólnie butów z siatką nie polecam, chyba że gęstą. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Co sądzicie o New Balance? Fajnie było by gdyby te buty były takie, żebym nikogo w nich nie spotkał, żebym był oryginalny :)

chcesz buty, w których nikogo nie spotkasz, a twój budżet opiera się o 300 zł, do 300 zł nie kupisz takich butów.

Jeśli zależy ci na tym co napisałes to wydatek kwoty 500+.

Opublikowano

chcesz buty, w których nikogo nie spotkasz, a twój budżet opiera się o 300 zł, do 300 zł nie kupisz takich butów.

Jeśli zależy ci na tym co napisałes to wydatek kwoty 500+.

Znaczy mówię że tak byłoby najlepiej, ale głównie stawiam na wygodę.

Opublikowano

Janoski Max całkiem spoko i do 300zł raczej jakieś dostaniesz 

Opublikowano

A co sądzicie o roshe flyknit? Bardzo ładne wg. mnie. Ogólnie teraz mam roshe run.

Ogólnie ja w tych butach będę tylko po szkole chodził więc nie sądzę żeby mi się zepsuły.

Opublikowano

A co sądzicie o roshe flyknit? Bardzo ładne wg. mnie. Ogólnie teraz mam roshe run.

Ogólnie ja w tych butach będę tylko po szkole chodził więc nie sądzę żeby mi się zepsuły.

Kopalbym tych co maja zwykle roshe,ale flyknity to juz props mozesz brac zalezy jaka kolorystyka

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ja mam już z rok czasu albo i więcej nawet roshe flyknit całe czarne i gościu, czy deszcz czy śnieg napierdalałem w nich i sztosik buciki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...