Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick z meczu w ostatniej rundzie

.HEAVEN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :) 

Wiem, że było pare tematów jeżeli chodzi o kick, ale jak zalicza się mecz, gdy wywalą nas przy wyniku 15:12 gdy leży paka i jest 4vs1? (dosłownie końcówka).

Opublikowano

Niezależnie kiedy cie wywalą to ostateczny wynik meczu ciebie dotknie np. Możesz następnego dnia się obudzić o jedną range niżej :)

Momento Mori

Opublikowano

System rang podobno klasyfikuje gracza za pomocą rund a nie całych meczów. Tak więc jeśli zostałeś wyrzucony przy wyniku 15:12, to po prostu nie zostajesz oceniany za ostatnią rundę.

Runda jest traktowana jako wygrana dopiero przy zmianie wyniku u góry ekranu, gra nie przewiduje że zabijecie ostatniego gracza.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Niezależnie kiedy cie wywalą to ostateczny wynik meczu ciebie dotknie np. Możesz następnego dnia się obudzić o jedną range niżej :)

Właśnie że tak powiem, to był mecz o awans do suprima, bo ostatnie 3 mecze grałem z suprimami. Akurat ten mecz otwierałem i grałem chyba z 4 kolegów, którzy niestety mnie wywalili. 

System rang podobno klasyfikuje gracza za pomocą rund a nie całych meczów. Tak więc jeśli zostałeś wyrzucony przy wyniku 15:12, to po prostu nie zostajesz oceniany za ostatnią rundę.

Runda jest traktowana jako wygrana dopiero przy zmianie wyniku u góry ekranu, gra nie przewiduje że zabijecie ostatniego gracza.

W ''Twoje mecze'' zaliczyło mi mecz do wygranej, 16:12, więc myśle, ze masz tutaj troche racji. 

Opublikowano

Właśnie że tak powiem, to był mecz o awans do suprima, bo ostatnie 3 mecze grałem z suprimami. Akurat ten mecz otwierałem i grałem chyba z 4 kolegów, którzy niestety mnie wywalili. 

W ''Twoje mecze'' zaliczyło mi mecz do wygranej, 16:12, więc myśle, ze masz tutaj troche racji. 

Co z tego ze zaliczylo mu 16:12 skoro nie był do końca, niech go wywalą na rundzie 1:0 to i tak dopiero po skonczonym meczu w zakladce twoje mecze on się ukaze z wynikiem 16-14 nawet, zalezy jak koledzy sobie poradzili, to zalicza się jako przegrana bo mi pare razy już ranga spadła po kicku :)

Z reszta chcesz wiedziec czy zalicza jako wygrana? Prosty sposob, zobacz czy liczba wygranych meczy się powiekszyła o jeden, pewnie nie bo to nie zalicza wina.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że działa to w mniej więcej taki sposób:

Niezależnie czy cię wyrzucą czy nie, spadek lub awans będzie zależał od tego ile zrobiłeś w grze. Czyli jeśli wyrzucą cię pod koniec, np 14:7, czy 15:12, to jesli wygrają ten mecz to zaliczy Ci go jako wygraną, jeśli przegrają to jako przegraną, aczkolwiek należy pamiętać, że da się spaść nawet po wygranym meczu jeśli miałeś słabe statystyki i nie podkładałeś/defowałeś bomb. To samo tyczy się awansu, można awansować przy przegranym meczu w zależności od tego jak daleko byłeś od wspięcia się w górę oraz wkładu w grę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...