Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] CzlowiekWCieniu

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ciekawe uzasadnienie. Jesli pisze w sposob normalny i ktos mnie co chwile atakuje/prowokuje, to jest wszystko jak najbardziej w porzadku.

Jesli jednak zaczne odpisywac, to zaraz wielki bol. To co soba reprezentuje, to jest wylacznie moja sprawa, bo nie obchodzi mnie opinia internetowych zjebow.

To tez pewnie fantazmy?

Niedorozwiniety mangozjeb napisal do mnie "co soba reprezentujesz". MPC pomylilo ci sie z psychiatrykiem?

Opublikowano

Pisaliśmy jakiś czas temu.

Nie jesteś głupim człowiekiem, ale wieczne prowokacje i takie toksyczne zachowanie prowadzą do banów. Uważasz się za ponadprzeciętnie inteligentnego, a te wszystkie spory, które inicjujesz naprawdę nie licują z takim określaniem siebie. Chcesz pokazać, że myślisz lepiej od innych, to zmień postawę, bo takie udawanie bezczelnego, który ma gdzieś to co inni napiszą, udawadnianie swoich racji na siłę i taki przemądrzały ton nie tworzą takiego wizerunku jakbyś chciał.

To w jaki sposób reprezentujesz siebie w internecie, czy na MPC - owszem jest Twoją prywatną sprawą, ale my jako administracja możemy interweniować jeśli taka forma Twojego uzewnętrzniania się jest zła dla innych użytkowników, stąd ten ban.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...