Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest aktualnie sposób na farmienie PŻ/IP bez bota ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie.

Wiem że był sposób z teemo że kupywalo sie na nim żar Bami i stawało sie w dzungli ale niestety wraz z patchem 6.7 zlikwidowali to a był to niezły sposób, ktoś zna coś podobnego ? żeby włączać runde a na niej nie grać a żeby nie zaliczało AFK ? lub jakies podobne sposoby ? ale nie bot. 

Dam plusa za każdą pomocną podpowiedz

Opublikowano

Chyba za duzo metina, PŻ to punkty życia, a PZ = IP, czyli influence points - punkty zwyciestwa xD 

Bez bota nic nie zrobisz, mozesz samemu klikac raz na jakis czas na mapie, ale po co psuc ludziom gry? 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

­

Chyba za duzo metina, PŻ to punkty życia, a PZ = IP, czyli influence points - punkty zwyciestwa xD

Bez bota nic nie zrobisz, mozesz samemu klikac raz na jakis czas na mapie, ale po co psuc ludziom gry? 

Skisłem xD

@

Niestety pozabotem to pozostaje grać aramy bo tam chyba najwięcej zarobisz pz.

image.png

Opublikowano

czytaj całość mojego tematu, napisalem ze ten sposób juz nie działa

nvm teraz przeczytałem // edited

Spróbuj zrobić to samo, tylko z warwickiem, kupując ten item oraz lifesteala, lub bezpieczniej, amumu, zostawiasz np. małego wraitha i on cie ciagle bije, ale oczywiscie nigdy nie zabije. Dopoki ci nie zabije tego wraitha ktos z teamu, to sobie nic nie robisz. Raczej innego juz nie ma, ew pantheon pod autoattack speeda moze zadzialac, bo ma swoj block, ale nwm xD

Hello there.

Opublikowano

Bez żadnego bota nie dasz rady. Musisz na ten moment sam grać.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...