Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz wiek i konwenty Mangi/anime ?

Seoth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zastanawiam się jak w pytaniu wasz wiek i Manga/Anime

Skończyłem już 22 lata jezdziłem na konwenty z 3 lata i straciło u mnie już urok i większość moich byłych znajomych mangozjebów co jeździło juz przestało i też zaczynam ochotę przestać jeździć na takie imprezy. 

I pytanie jak to u was wygląda xD nie wiem jakiej odpowiedzi oczekuje liczę na najlepsze :D 

Czuję się jak stary koń :C a tam od cholery dzieciaków które gwałcą się wszędzie 

30364378.png

Opublikowano

21 w tym roku i jeszcze chce mi sie jeździć, ale nie jest ten sam hype jak mialem 17 xD co do ludzi to lubie czasem popatrzec na 13letnich ćwierć mózgów udających gejów żeby 13 letnie dziewczynki ich zakuwały w kajdanki XDDD 2-3 lata jeszcze pewnie pojeżdże, może jak w koncu wyjade gdzies pozaa Kraków to hype wróci xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

19 lat, raz, nigdy więcej :P. Jakbym miał podsumować taki konwent, byłoby to "Pelerynka od Zorra, nie czyni z ciebie cosplayera" xD. Kupiłem tam kubek za 15 zł, rozbił się miesiąc później we Włoszech [*].

gfgdf

Opublikowano

18 lat,dwa razy,przy czym tylko po rzeczy materialne,typu figurki,koszulki etc..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

19 lat, nigdy nie byłem i raczej nie będę. Anime oglądam jak nie mam co robić, nie jestem tym jakoś zbytnio zauroczony, aby uczestniczyć w imprezach tego typu.

Opublikowano

Prawie 20, nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje :D Uczestniczyć nie mam zamiaru, ale jakiś brylok czy naklejkę z Shaman Kinga z chęcią bym se zakupił.

Opublikowano

20 lat , byłem 3 razy i hmm czasem można na czymś zawiesić oko ^^ inny powód to manga i gadżety ale bez przesady .

rmoiyq.png

Opublikowano

14 lat. Poszedłbym tylko i wyłącznie zaopatrzony w jakiś karabin.

Jak broń w Polsce zostanie zalegalizowana, to może się wybiorę. Póki co, nie mam zamiaru.

Opublikowano

Jak broń w Polsce zostanie zalegalizowana, to może się wybiorę. Póki co, nie mam zamiaru.

AK-47 wystarczy? 

­

Opublikowano

AK-47 wystarczy? 

­

Bardziej coś w stylu famas, na cosplay Snake'a.

Opublikowano

@armoro true story, gdybym miał tam jechać to na pewno nie dla anime ani mangi, a dla tych loszek w skąpym cosplayu xD

Dla wszystkiego, a na pewno z ciekawości. Przecież tam jest wszystko co może być.

Cosplay to tylko jeden element.

Opublikowano

@armoro true story, gdybym miał tam jechać to na pewno nie dla anime ani mangi, a dla tych loszek w skąpym cosplayu xD

Sorry, ale to jest najgorszy plan jaki usłyszałem xD. Leć przez pół świata tylko po to, by zobaczyć/wyrwać jakąś laskę w stroju. Przejdź się do klubu, jest taniej, bliżej  oraz jest na co popatrzeć :P.

Samo tarabanienie się do Japonii tylko po to, aby pójść na konwent też jest co najmniej ujowy. To tak jakby jechać specjalnie do Włoch w celu zjedzenia pizzy :P. No chyba, że konwent jest "po drodze" podczas zwiedzania.

gfgdf

Opublikowano

Sorry, ale to jest najgorszy plan jaki usłyszałem xD. Leć przez pół świata tylko po to, by zobaczyć/wyrwać jakąś laskę w stroju. Przejdź się do klubu, jest taniej, bliżej  oraz jest na co popatrzeć :P.

Samo tarabanienie się do Japonii tylko po to, aby pójść na konwent też jest co najmniej ujowy. To tak jakby jechać specjalnie do Włoch w celu zjedzenia pizzy :P. No chyba, że konwent jest "po drodze" podczas zwiedzania.

Ale ja chciałbym zobaczyć takie cosplayerki, a nie dzifki xD

Opublikowano

Ale ja chciałbym zobaczyć takie cosplayerki, a nie dzifki xD

No niby tak... :v. A zresztą co ja będę gadał, jeśli to jest Twoje marzenie, leć :P. 

gfgdf

Opublikowano

Po pierwsze żeby lecieć w takim celu do Japonii to trzeba mieć dużo pieniędzy. Poza tym samemu raczej nie polecisz, więc potrzeba chętnych.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...