Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idle Master - Automatyczne zdobywanie Kart kolekcjonerskich Steam

karol46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem po co są takie programy, skoro są specjalne serwery społeczności do tego - wchodzisz, afk i masz drop, karty etc.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

nie wiem po co są takie programy, skoro są specjalne serwery społeczności do tego - wchodzisz, afk i masz drop, karty etc.

Może ktoś ma słabszy komputer, a chce sobie wydropić karty robiąc coś innego na komputerze ?

Opublikowano

Nie chciało mi się oglądać tego filmiku i tylko pytam czy jest za to ban?

Nie.

Opublikowano

I co wam to daje... komp i tak musi działać, więcej prądu zużyje przez 1h niż to wogolę jest wart.

W ciągu tygodnia i tak max 2-3 skrzynki i 1 item + 2/3 karty kolekcjonerskie warte po 5-7 centów... czyli tyle co nic.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano
I co wam to daje... komp i tak musi działać, więcej prądu zużyje przez 1h niż to wogolę jest wart.W ciągu tygodnia i tak max 2-3 skrzynki i 1 item + 2/3 karty kolekcjonerskie warte po 5-7 centów... czyli tyle co nic.

To nie jest do CS, program służy do dropienia kart steam z wszystkich gier co mają karty, @Daxer92 idle master może sobie działać w tle jak grasz w jakąś grę nie ze Steama także nie jest to marnowanie prąduCo do tematu to warto dodać że jak się dropi karty najlepiej nie grać w nic z Steama a i nie zapomnieć wyłączyć jak gramy w gry co mają vac bo z automatu dostaniemy bana w grze( tak na na grupie steam czytałem)Poza tym można też na jakimś vps odpalić i dropić jak się ma mnóstwo gier z kartami i będzie to opłacalne (np. 5000 )

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Z windowsem raczej tak, ja próbowałem na debianie z wine i przez net framework nie chciało przejść dalej poza tym jak widzę na githubie jest też napisany w pythonie także jak jest na vps python to można dropić :P a najtańsze vps są od ok. 10 zł także jak się uzbiera karty to się opłaca :P

Wysłane z mojego PSP3504DUO przy użyciu Tapatalka

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...