Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq dla maga początek hard moda

Spanga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pokonałem WoF mając meteoric set. Po wyjściu na powierzchnię, wszystko mnie zabija. Mam meteoric seta i : Ice Road, diamond staff, (ta książka która jest w dungeonie, nie wiem jak się nazywa) i pytanie, co robić dalej?

Opublikowano

Spróbuj wydropić młot do niszczenia demon altarów. Bardzo przydatne w Hard-Modzie, bo wtedy pojawiają Ci się nowe rudy - niektóre z nich po przerobieniu są strasznie op. :)

Opublikowano

To normalne w początkach hardmoda. Musisz pierw zniszczyć kilka demon/crismon altarów, postarać się stworzyć skrzydła, powoli robić coraz nowsze eq i unikać niepotrzebnych walk. Myślę że do pokonania pierwszego hardmodowego bossa, będziesz musiał użyć jakiejś innej broni niż magiczna. Dodam, że na sam początek jest łatwiej sobie poradzić z broniami palnymi. Ostatecznie możesz używać Laser Rifle, dropi z WoF.

Opublikowano

Rozwalilem demon altara zaraz po wyjściu z piekła, zginąłem, i już nie jestem w stanie dostać się tam spowrotem. Po drodze mam the hallow, tak zawsze ginę.

Opublikowano

Rozwalilem demon altara zaraz po wyjściu z piekła, zginąłem, i już nie jestem w stanie dostać się tam spowrotem. Po drodze mam the hallow, tak zawsze ginę.

Każdy tak miał na samym początku. Po prostu unikaj walki, unikaj ataków, chowaj się za ściankami i powinieneś dać radę poruszać się po hardmodzie.

Opublikowano

Jeszcze przed Hardmodem powinieneś sobie zrobić Molten Armor. W nim powinieneś dać radę przeżyć te ataki. Próbuj wchodzić do piekłą i wykopywać chociaż po kilka piekielnej rufy. Kiedyy zrobisz sobie zbroję, wykop więcej i zrób miecz oraz kilof.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

Polecam Poison Staff, duży DPS i łatwa ją zdobyć. Do tego zestawu zwykła zbroja dla maga i nie powinieneś mieć problemów.

Opublikowano

No właśnie. właśnie sumie, i to chodziło w pytaniu.zbroja dla maga, czyli na aktualnym poziomie? Meteor set?

Opublikowano

No właśnie. właśnie sumie, i to chodziło w pytaniu.zbroja dla maga, czyli na aktualnym poziomie? Meteor set?

Nie, poświeć 30 minut w jaskiniach i uzbieraj surowców na zbroje z cobalt / mythril. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...