Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przydatne addony + ustawienia ? POMOCY

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Możecie napisać mi kilka/kilkanascie addonów + mały opis [nie musi byc].

+ też najlepsze ustawienia gry [nie chodzi mi o grafike tylko o np pokazywanie danego txt itp ]

Opublikowano

Co do ustawień w grze polecam się samemu z tym pobawić, każdy woli inaczej. Ustaw się gdzieś i na spokojnie próbuj różne opcje, wczytuj się co one dokładnie robią to jest najlepsze wyjście uwierz mi.

Addony, ale na jaką wersję? Na pewno jakiś na mapę, coś do questów, coś na cooldown, atlasy, castbar, do bagów, do AH, do mailboxa, jak chcesz to na zmianę UI no i addony już typowo pod daną klasę. Proponuję także samemu posprawdzać, wpisać w google dany dodatek na jakim grasz dopisać addons czy addony i często jest lista z opisem do czego taki addon służy + zdjęcia jak wygląda. Albo to co już wypisałem czyli wyszukujesz np. "cataclysm map addon" albo "TBC quest addon/questhelper" itd. Prawdopodobnie i tak będziesz musiał to zrobić żeby się dowiedzieć jakie są komendy i jak takie addony skonfigurować.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wersja najnowsza do globala

PS:

Mógłbyś np napisać nazwę danego addona w słupku  ? /cos takiego

+bag

+atalsy

gram Rougem

I jakie polecasz wedlug ciebie ? 

@revar

Rekrut
Opublikowano

Czesc,

Możecie napisać mi kilka/kilkanascie addonów + mały opis [nie musi byc].

+ też najlepsze ustawienia gry [nie chodzi mi o grafike tylko o np pokazywanie danego txt itp ]

Co do addonów:

Titan Panel- masz w nim kilka potrzebnych informacji jak współrzędne, ilość fpsów, szybkość regeneracji hp/many, ilość wolnego miejsca w torbie i wiele więcej.

Auctionator- Ułatwia obsługę domu aukcyjnego. Wystawia Ci przedmiot w konkurencyjnej cenie, więc nie musisz się pytać ile coś kosztuje.

Deadly Boss Mod- informuje o specjalnych atakach wykonywanych przez przeciwnika oraz sytuacjach w których jest wymagane zastosowanie taktyki.

Omen Threat Meter- dodatek przydatny na raidach, informuje o naszym miejscu w kolejce do zwrócenia uwagi na siebie bossa. Osoba z największą ilością tego współczynnika jest atakowana na początku (w tym przypadku naturalnie tank)

Spell Flash- podświetla umiejętności które powinieneś w danym czasie użyć po to by zmaksymalizować DPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...