Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z działaniem i instalacją Wiedźmina 3 i dodatkiem

Pro100wnick1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie gracze ! :D 
Mam mały problem i jestem już zaplątany i nie wiem co robić xD Opowiem wszystko od początku jak było.
2 miesiące temu zakupiłem wiedźmina 3, zainstalowałem go normalnie, włączyłem goga i na gogu go normalnie miałem za każdym razem gdy chciałem grać, wchodziłem w goga, klikałem play i grałem ( na patchu 1.06). Tydzień temu przeszedłem go i kupiłem dodatek. Postanowiłem wtedy najpierw zainstalować patcha  1.12 oraz potem zainstalować dodatek. Lecz zanim to nastapiło zaczął mi się patchować gog. Po zpatchowaniu włączam go jak zawsze i wyskakuje błąd który jest na 1 screenie. 3dni się użerałem, żeby to naprawić, reinstalle itp itd. W końcu postanowiłem zreinstalować nie tylko goga ale także wiedźmina. Wiedźmin instalował się normalnie tak jak 2 miesie temu, zainstalował się. Po zainstalowaniu mam teraz w starcie 2 ikonki (wcześniej miałem tylko jedną "the witcher 3 wild hunt) które widać na screenie 2. Po kliknięciu ikony "the witcher 3 wild hunt" włącza mi się normalnie gra taką jaką miałem przed reinstallem (wszystkie savy patch 1.06 itp) i wszystko działa, zaś gdy wchodzę w drugą ikonę której wcześniej nie miałem "wiedźmin 3 dziki gon" to przekierowuje mnie do goga i instaluje mi grę (tak jak widać na 3 screenie) mimo, że mogę do tej gry normalnie wchodzić poprzez 1 ikonę. I teraz pytanie do was, o co chodzi ? xD Czy to dobrze, że mi instaluje teraz na gogu wieśka (mimo, że wcześniej nie musiałem tego robić) i ogólnie o co chodzi bo ja już się całkowicie zaplątałem. Wiem historia jest dość długa i ktoś mógł mnie nie zrozumieć, jeżeli ktoś ma jakieś pytanie to pisać. Dzięki wszystkim za przeczytanie i za odpowiedzi :D 

post-1501898-0-43758100-1459881050.jpg

post-1501898-0-79121800-1459881059.jpg

post-1501898-0-86036600-1459881068_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...