Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje wildfire

HexiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dlaczego w misjach wildfire zdarzają się czasami osoby mające po 5k godzin? Sam mam orzełka w laurach, tylko że szkoda mi takich osób które są np goldami i dostają banie od takiego globala.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bo może ku*wa też chcą zrobić te misje? No pls, nie zakładaj takich tematów, bo dostaniesz 3, czy któregoś tam perma. I nie ściemniaj, że masz lema, bo na poprzednich kontach byłeś jeszcze goldem.

tenor.gif

Opublikowano

Ale dlaczego się tak spinacie? Mogę zrobić screena jak mam orzełka w laurach, a tak poza tym dodałem 1osobę podczas tej misji i ona miała golda 3, misje powinny być dla danej rangi a nie że jeden zabija drugiego ponieważ ma 1k godzin więcej od tamtego.

Opublikowano

Ale dlaczego się tak spinacie? Mogę zrobić screena jak mam orzełka w laurach, a tak poza tym dodałem 1osobę podczas tej misji i ona miała golda 3, misje powinny być dla danej rangi a nie że jeden zabija drugiego ponieważ ma 1k godzin więcej od tamtego.

Ktoś musi być lepszy . prawo natury

Przecież te misje są łatwe . np. DM. odpalisz nowy mecz i będą same silvery

Opublikowano

Sam pewnie w dupsko od takich dostajesz i teraz płaczesz aby takie coś dodali... I co że mają 5k godzin? To nie jest jakiś pro elo turniej albo nawet mm... Do tego jeżeli ktoś ma 1k więcej, to nie znaczy że jest lepszy. Są do tego np. nowe konta które by były losowane do tych niskich rang więc i tak tego nie załatwisz lol

Opublikowano

Sam pewnie w dupsko od takich dostajesz i teraz płaczesz aby takie coś dodali... I co że mają 5k godzin? To nie jest jakiś pro elo turniej albo nawet mm... Do tego jeżeli ktoś ma 1k więcej, to nie znaczy że jest lepszy. Są do tego np. nowe konta które by były losowane do tych niskich rang więc i tak tego nie załatwisz lol

K***a, sprowadziłem was do dyskusji a nie chodzi o mnie, tylko o ludzi z mniejszymi rangami dotarło? Szkoda strzępić ryja anty polakami jestescie

Opublikowano

No coz .. Kazdy chce zrobic te zadania do misji, a i tak w tych grach jest zawsze ogrom silverow ... Szansa na natrafienia goscia na casualu z dm z 5kh jest jak 1 do 1000 ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie rozumiem jak Ci nie leży team w jednym uproszczonym to relogujesz nie dostajesz 10 globali z rzędu bez przesady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...