Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena Splyce Foil - wtf?

WhyNot.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś czemu ta naklejka jest taka droga? I cena tak szybko rośnie. Rano patrzyłem była za 22€, teraz już nawet za 36. Chyba nie chodzi tutaj o sam wygląd, do wielu skinów ta naklejka nie pasuje.

jak tak będzie drożeć to sobie kompa za nią kupię :yay:

tenor.gif

Opublikowano

Po 1 . Nowa naklejka [pierwszy raz na majorze ]

Po 2 . Możliwe że już więcej nie zagrają na takiej imprezie [rozpadną się, zmienią skład i będą słabiej grać itp. ]

Opublikowano

Po 1 . Nowa naklejka [pierwszy raz na majorze ]

Po 2 . Możliwe że już więcej nie zagrają na takiej imprezie [rozpadną się, zmienią skład i będą słabiej grać itp. ]

Z kinguin było tak samo a jakoś ich folia tyle nie chodziła. To że mogą więcej nie pojawić się na majorze tego nie tłumaczy. Logo całkiem fajne i to jest amerykańska drużyna zgadza się? Może dlatego. Ogółem stara zasada jest czegoś mało = duża cena warto na to zwrócić uwagę. Ogółem byłem w szoku jak po majorze ceny pojemników skoczyły niemal 3 krotnie. W poprzednich po takim czasie ledwo dobijały swoją wyjściową cenę. Tak samo zwykłe naklejki mlg spodziewałem się że podrożeją ale że będą warty 2 x cene wyjściową po jednym dniu... W tym momencie żałuje że otwierałem kapsuły bo na większy profit muszę troche poczekać ale myślę że warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...