Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby do edytowania pluginów.

piopaw07765

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za niedługo będę posiadał serwer na wersję 1.7.2 Serwer będzie wydajny, RAM bez limitu, sloty tak samo, ponad 10k MB dysku SSD.

Próbowałem samemu wszystko robić, ale nie daję rady, po prostu nie ogarnę wszystkiego. Potrzebuję kogoś kto na spokojnie jak będzie miał czas, pobawi się zainstalowanymi pluginami na moje potrzeby.

Oprócz wiedzy o pluginach i edytowania ich nie wymagam nic więcej, nawet nie wymagam umiejętności pisania ich.

Również szukam pomocnego budowniczego, myślę, że we dwóch ogarniemy mapę. Mam już pewną, ale myślę, że może być troszkę za mała dlatego chciałbym kogoś do pomocy w sprawie budowania mapy "Pustynnej".

Jeżeli jest ktoś chętny zapraszam do dodawania mnie na skype: xErsil

Myślę, że warto napisać i ze mną porozmawiać na skype, mam mega wizję na serwer, ale więcej informacji na skype.

Opublikowano

Odezwij się na pw jezeli poszukujesz budowniczego

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...