Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na Ravi?

JaKacu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie, czy opłaca się jeszcze grać na Ravii? Zachciało mi się harda, a jeszcze nie miałem okazji tam zagrać :0

Czy może iść na PL'a?

Opublikowano

na ravi nie opłaca się wgl zaczynać.

Serwer zaniedbany i olany.

Lepiej poszukaj czegoś zagranicznego.

Jest wiele dobrych obcych serwerów do których pl nie ma porównania.

Opublikowano

NIE OPŁACA ravia zaraz upadnie jak navie asig to gówno i robił serwer 2 lata a serwer padł po 2 miesiącach hahahhah

Opublikowano

NIE OPŁACA ravia zaraz upadnie jak navie asig to gówno i robił serwer 2 lata a serwer padł po 2 miesiącach hahahhah

­Ravia stoi jeszcze? Niestety, ale to już pada powoli.

Gdzie ci człowieku pada ravia sam jestem moderatorem na forum ravii i zarazem graczem i wiem że ilość graczy od grudnia jest stała i się nie zmniejsza o

Po za tym ravia nie upadnie

W czerwcu będą już 4 urodziny ravi jak już stoi i będzie stała dalej

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Isamu już chyba Metin się znudził, za bardzo się skupia na innych rzeczach jak YT np. 

ViQney poleca grać na WOM2.

Opublikowano

Nie słuchaj ich, pewno ze sie opłaca, jeden z liczniejszych serwerów na polskiej scenie. :)

Poza tym gamonie, kolega pytał czy warto grać na Ravii, a nie który serwer wybrać, czytać ze zrozumieniem - takim to ostrzeżenia dawać.

Opublikowano

Nie wiem czy coś się zmieniło, domyślam się że nie, aczkolwiek jakiś rok temu serwer był zapchany dziećmi neo, które na każdym kroku ksuły spota, a jak dostały strzała i spłynęły to mówiły że hacki albo jechali po rodzicach.Po kilku godzinach podziękowałem i przestałem tam grać.

Moim zdaniem nie opłaca się, tak jak pisali wyżej administracja olała serwer, może od grudnia graczy nie ubyło, ale zapewne połowa z nich to jedenastolatki które na każdym kroku jadą po rodzicach.

Opublikowano

Nie,nie opłaca się jak pisali serwer olany graczy nie ubyło dlaczego bo nikt nie banuje botów i allegro się opłaca :).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...