Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting serwera

NeroVdeck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, garrys moda posiadam od jakiegos czasu , i na serwerach publicznych troche sobie pogralem , dopiero gdy kolega kupil, okazalo sie ze moze on hostowac serwer bez hamachi ani placenia czego- kolwiek. Problem jest tego typu ze on nie wie dlaczego moze hostowac ,a jego net nie uciagnie gry. Ja mam natomiast dobrego neta ale hostowac nie moge , zdaje mi sie ze to cos z blokadami portow i nawet sie troche z tym bawilem ale z brakiem skutkow :C   Licze na pomoc :D

Opublikowano

Aktualnie najlepiej jest kupić Hosta/VPS i na nim postawić serwer :D Można czasami znaleźć tanie oferty. Jeżeli chcecie zrobić nowy publiczny serwer, to nawet się nie opłaca, jest ich juz bardzo dużo, a na serwerze były by pustki.

Jeżeli chcecie po prostu razem zagrać, to Hamachi i nie ma problemów.

Opublikowano

No wiem ze halach jest rozwiązaniem na większość tego typu problemów :p ale jednak kolega po 2 dniach posiadania gm mógł normalnie włączyć serwer i zaprosić nas do gry . Bez żadnego hamachi czy też płacenia i ani my ani on nie wiemy dlaczego u niego serwer działa :/

Opublikowano

Dla mnie nie jest to nic dziwnego ;) Sam mogę odpalić grę i bez problemów zaprosić znajomych, bez hamachi.

Mało gram w GM, ale mogłem to zrobić.

Może u Ciebie to właśnie wina portów, a na nich się niestety nie znam.

Opublikowano

Ok to dzięki;) dobrze wiedzieć że mój kolega to nie wyjątek :p to sam nwm co zrobić teraz,bo koledzy narzekają ze im się komp tnie przez hamachi a serwera jak na to ze gram z 5 h w miesiącu tez się nie opłaca stawiać :/

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...