Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze prywatnym zagrać?

FeFnusoowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka :)

Tak jak wyżej.. Na jakim serwerze prywatnym polecacie zagrać? Dzisiaj wbiłam na cabala 2 i powiem szczerze zagrałam może z 2 godzinki i własnie odinstalowałam.. To nie jest to samo. Chcę zagrać w Cabala, czytałam, że nie polecacie grania na globalu tylko na serwerach prywatnych, kiedyś próbowałam i się zraziłam.. Mało polaków, atmosfera słaba i może przyszedł czas abym spróbowała jeszcze raz? :) Z góry dzięki. 

EDIT: Cholera nie w tym dziale raczej napisałam i chciałabym to usunąć tylko nie widzę takiej opcji! Sory :D Jeżeli widzi to jakiś admin i może to przerzucić na ogólny dział to.. Byłabym wdzięczna. 

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

A ja privy odradzam. Graj na globalu. Na serwerze NA oczywiście, sam grałem parę tygodni i nadal jest fajnie pograć, sporo polaków, spoko gildie :)

W 2 tygodnie wbiłem 150, a jakoś specjalnie wiele nie grałem, chociaż to pewnie zasługa eventu, na którym się jakiegoś tam lepszego eq dorobiłem :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@FeFusoowa, to jaka ostateczna decyzja co do serwera? Może większa ekipa się najdzie do wspólnej gry ;).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na NA wgl gra ktoś jeszcze? :D

Jakiś czas temu grałem na NA i spotkać kogokolwiek graniczyło z cudem :D

Warto zaczynać grę na NA od początku ?? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...