Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Warto?

titeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wejściu na konto (już dawno, istniało ok.2 lata) zobaczyłem w końcu że mam skórkę Rito Kayle. Jest coś warta? Czytałem na forum eune że było można dostać gifty a jak ktoś miał dużo skinów już to dostawał Riot Kayle, nie wiem czy to pokrywa się z prawdą bo skinów nie miałem ale:

Chciałbym wiedzieć czy jest coś warta.

Opublikowano

Dość dużo. Jest to skin, którego nie masz szansy kupna. Jedynie to możesz z gifta albo ze skrzyni hextech ją dostać chociarz nie wiem, czy nie jest zablokowana razem z Rito graves itd.

Opublikowano

Riot Kayle jest niemożliwa do kupienia co daje jej dosyć dużą wartość na ten moment. Dopóki nie zostanie znów przywrócona do sklepu to jest dużo warta.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Wraz z pojawieniem się hextechowych skrzyń Riot Kayle stała się możliwa do nabycia, przez co jej wartość zmalała.

Dodatkowo, czasem pojawia się w niektórych eventach organizowanych przez Riot Games.

Myślę, że coś jest warta, ale na pewno nie tyle, ile byś chciał. Niemniej jednak skin jest bardzo ładny - nowe dźwięki dla jej autoataków i świetny recall. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...