Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co craftować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie nie wiem czemu gdy oczarować em 1 kartę nagrę dostałem 95sztuk pyłu dlatego pytanie jaka karta najlepiej krajowa na start(chce najlepiej jakoś legende)prosię o pomoc i z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Polecam scraftować 2 karty "Ognik" / "Wisp"(jak masz po angielsku) na początek. Bardzo dobre karty, możesz je zagrać zawsze i mają dobre staty. Pozdrawiam.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Dostałeś 95 pyłu, bo wykonałeś hidden questa, który polegał na rozwaleniu swojej pierwszej karty. Co do craftowania to się wstrzymaj. Najpierw powinieneś znaleźć decka, którym chcesz grać i dopiero wtedy ewentualnie craftować. 

Opublikowano

ok ale jakom polecas najpier jako 1

Polecam sięgnąć po słownik.

Co do pytania, kolega ci odpowiedział że musisz znaleźć talie która ci będzie odpowiadać, bo tu nie ma czegoś takiego jak polecenie najlepszej karty, to nie jest WoW żeby ktoś ci polecił enchanta najlepszego do broni, a jeżeli nie rozumiesz to musisz zmienić grę.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Najprzyjemniejszy i ze sporym winratio to zoolock. Jest myślę, że tani ale wypadałoby by zrobić jakieś przygody. Postawisz bota codziennie dla 100golda + quest i w 2 tygodnie masz 2 pieterka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...