Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domowe łacze internetowe.

Okayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, nie wiem czy pisze w dobrym dziale- jesli nie, prosze o przeniesienie.

Poszukuje dobrego łacza internetowego w miejsciowosci Ostrów Wielkopolski.

Na tą chwile w praktyce mam 0,5mb downloadu, a o uploadzie wogóle nie ma co gadać.

Na dostawcach i ich ofertach nie znam sie wogóle, więc prosze o jakąkolwiek pomoc.

Najlepiej aby internet był światłowodowy, ale po malym miescie duzo oczekiwac nie można.

Z góry dziekuje za wszelką pomoc, ale nie konwersuje z osobami ktora napisza odpowiedz typu:

,,Poszukaj po lokalnych dostawcach''

chu@#$% nie poszukam bo sie nie znam.

@Edit

http://www.speedtest.net/my-result/5224354850

upload sie zgadza ale downlaod napewno nie. W praktyce dochodzi d0 512kb/s

Opublikowano

Jak możesz się nie znać skoro mieszkasz w tym mieście, masz znajomych czy rodzinę która ma internet to wystarczy się tylko spytać kto podłączał. 

Jest jeszcze też specjalna strona zwana GOOGLE.PL która dostarczy informacji na temat operator internetowy Ostrów Wielkopolski , znalazłem 7 operatorów kablowych i światłowodowych w 5 sekund.

O resztę pytaj się sam bezpośrednio w  firmach, to chyba potrafisz i swój adres zamieszkania znasz.

Tak przy okazji , aktualny operator tez ma łącza kablowe i światłowodowe, w czym jest problem jego spytać o lepsze łącze? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@up

Przepraszam Cię ale nie wywołujmy gównoburzy.

Nadmieniłem że nie znam sie w najmniejszym stopniu.

Opublikowano

Alle co ma znanie się na czymkolwiek ?

Jedyne co powinieneś znać to umiejętność czytania i mówienie, no może jeszcze umiejętność telefonowania ewentualnie ruszenia dupy z domu i przejścia się do biura firmy. W sumie wychodzi na to że załatwić to muszą rodzice bo ty nie możesz. 

Masz po problemie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...