Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bet365.com - Pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Założyłem sobie konto na bet365.com wpłaciłem tam 50 zł (poprzez przelewy24) i wygrałem około 150 zł. Chciałem je wypłacić tylko teraz problem. Jestem niepełnoletni a strona prosi o weryfikacje danych, zanim będę mógł wypłacić pieniądze. I tu moje pytanie - czy da się w to jakiś sposób ominąć? Dodam, że przy rejestracji wszystkie dane podałem prawidłowo, oprócz wieku. I co teraz? RIP czy jednak da się coś zrobić?

Proszę o pomoc, daje lajki.

Opublikowano

Jest to polskie forum, ktore takze obowiazuje polskie prawo. Nie wspieramy przestepcow i oszustow.

Edit. Fakt. Nie po drodze mi z ludzmi inteligentymi, bo tacy chyba nie istnieja.

Jesli strona wymaga 18 lat, to chyba trzeba miec 18 lat, by moc z niej korzystac. To tak logicznie, jak ktos ma mozg.

Jak widac, ty za pan brat z debilizmem.

Opublikowano

Już jesteś oszustem skoro podałeś nieprawdziwe danie na dodatek niezgodnie z regulaminem, teraz by wypłacić będziesz musiał ponownie oszukać system weryfikacji a to już będzie przestępstwo. ( fałszowanie danych osobowych ) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Graj za Bitcoiny.

Zazwyczaj na stronach, gdzie możesz nimi obstawiać mecze, nie musisz podawać żadnych danych osobowych. Polecam Cloudbet.

A z wypłaceniem tych pieniędzy możesz mieć problem. Trzeba było wcześniej pomyśleć o tym, że będą od ciebie chcieli potwierdzenia tożsamości. Raczej tego nie pominiesz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Może pominąć ale musi wpłacać na konto brytyjskie na imię i nazwisko na jakie  się zarejestrował.

Nie wiem czy akurat w tym serwisie mozna zmienić dane osobowe. Jesi masz szczęście i ojciec ma takie same imię wypłać na jego konto. 

Można na konto paysafecard wypłacić jeśli z niego była wpłata, ale nadal musi być weryfikacja wieku . 

Do 18 lat nie opłaca się czekać chyba że na bieżąco będzie grał, minimum raz na 28 dni, potem pobierane sa prowizje za użytkowanie konta. ;) 

Minimalna wypłata to chyba 200 zł PL + opłaty 

Opublikowano

Nie da się tego ominąć, będziesz musiał wysłać skan dowodu, więc jedyne wyjście to poczekanie do 18.

Co to da? Nadal dane będą niepoprawne, bo wiek nie będzie pokrywał się z tym na dowodzie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie sprawdzają dowodu tylko weryfikacja przez konto bankowe, jeśli nie ma przeciwwskazań nie ma problemu i akceptują. Jeśli jednak nie podoba się coś mogą dopiero zażądać skanu dokumentu. 

Opublikowano

Nie sprawdzają dowodu tylko weryfikacja przez konto bankowe, jeśli nie ma przeciwwskazań nie ma problemu i akceptują. Jeśli jednak nie podoba się coś mogą dopiero zażądać skanu dokumentu. 

Nie masz racji. Gdy chcę wypłacić pieniądze, pokazuje mi się informacja że musze zweryfikować moje konto. 

I tu masz dostępne opcje weryfikacji:

"Prześlij swój dokument tożsamości

RightGreenArrow.gif  Prześlij swoją dodatkową dokumentację
RightGreenArrow.gif  Wyślij email z dokumentacją
Opublikowano

A czytać potrafisz ze zrozumieniem co napisałem ?

Nie masz żadnego dokumentu który weryfikował by wiek elektronicznie, posiadając konto nie trzeba przesyłać dokumentów co najwyżej dopiero jak zażądają. Normalnie weryfikacja polega na przesłaniu/pobraniu kwoty z konta albo wcale. Np ja  nie miałem żadnych weryfikacji bo mam konto w angielskim banku. 

Był sposób na wypłacanie  kwot bez dokumentów, wystarczyło się dogadać z kimś kto ma konto i może wypłacić i przegrać z nim w karty , jednak przy takiej mikro kasie  co masz nie ma raczej sensu ;) 

Opublikowano

Nie masz żadnego dokumentu który weryfikował by wiek elektronicznie, posiadając konto nie trzeba przesyłać dokumentów co najwyżej dopiero jak zażądają. Normalnie weryfikacja polega na przesłaniu/pobraniu kwoty z konta albo wcale. Np ja  nie miałem żadnych weryfikacji bo mam konto w angielskim banku. 

Był sposób na wypłacanie  kwot bez dokumentów, wystarczyło się dogadać z kimś kto ma konto i może wypłacić i przegrać z nim w karty , jednak przy takiej mikro kasie  co masz nie ma raczej sensu ;)

Żeby wypłacić trzeba potwierdzić sowją tożsamość i wiek!! O co ci chodzi? Co z tego że przy korzystaniu z konta nie proszą o weryfikacje, skoro przy wypłacie WYMAGAJĄ weryfikacji tożsamości i wieku !

Opublikowano

Żeby wypłacić trzeba potwierdzić sowją tożsamość i wiek!! O co ci chodzi? Co z tego że przy korzystaniu z konta nie proszą o weryfikacje, skoro przy wypłacie WYMAGAJĄ weryfikacji tożsamości i wieku !

No a co ty myślisz? Takie serwisy chcą zarobić jak najwięcej, może właśnie zrobili to tak żeby osoby nieletnie które wpłaciły i wygrały, nie mogły wypłacić?

Opublikowano

Przy tym co chcesz zrobić trzeba weryfikacje przeprowadzić.

To już nie nasz problem że jedynym zleceniem jakie możesz zrobić to przekaz albo przelew na inne konto w banku niż zgłoszone w serwisie. Według przepisów musisz zrobić taką wersyfikacje wieku bo nie zrobiłeś jej przez posiadanie konta bankowego ( nie zrobisz bo wpisałeś fałszywe dane osobowe ) . Jak na razie sam stwarzasz sobie problem 

Ciężko chyba dociera proste powiedzenie że MUSISZ MIEĆ NORMALNE KONTO W BANKU dla osoby pełnoletniej by nie weryfikować na podstawie dokumentu tożsamości. będziesz miał to nie zażądają skanu dokumentów. 

Opublikowano

Przy tym co chcesz zrobić trzeba weryfikacje przeprowadzić.

To już nie nasz problem że jedynym zleceniem jakie możesz zrobić to przekaz albo przelew na inne konto w banku niż zgłoszone w serwisie. Według przepisów musisz zrobić taką wersyfikacje wieku bo nie zrobiłeś jej przez posiadanie konta bankowego ( nie zrobisz bo wpisałeś fałszywe dane osobowe ) . Jak na razie sam stwarzasz sobie problem 

Ciężko chyba dociera proste powiedzenie że MUSISZ MIEĆ NORMALNE KONTO W BANKU dla osoby pełnoletniej by nie weryfikować na podstawie dokumentu tożsamości. będziesz miał to nie zażądają skanu dokumentów. 

Ty jestes ułomny czy jaki?

Napisałem: "Jestem niepełnoletni a strona prosi o weryfikacje danych, zanim będę mógł wypłacić pieniądze."

A ty mi pier***** głupoty że nie trzeba weryfikacji do korzystania konta. A tutaj się cały czas rozchodzi o wypłate, a nie o korzystanie z konta. TO TY czytaj ze zrozumieniem albo idź na terapie.

ahh człowieku. Kolejne głupoty gadasz. Zawsze proszą o weryfikacje tożsamości, ich gówno obchodzi jaki masz typ konta w banku.

Jakie inne konto niż zgloszone w serwisie? xD?? Wszystko wokół jednego konta bankowego się toczy.

Opublikowano

To chyba ty jesteś ułomny i terapia by ci się bardziej  przydała , nie masz dopisanego żadnego  konta bankowego dla osoby dorosłej  na swoje nazwisko  które byś zweryfikował bez problemów i bez sprawdzania dokumentów. Bank potwierdza wtedy dane osobowe i weryfikacja jest już zatwierdzona. 

Przecież wyraźnie piszesz że nie masz dodanego żadnego konta tylko chcesz tylko WYPŁACIĆ na konto. 

Zweryfikuj najpierw konto bankowe a dopiero potem wypłacaj na to konto po weryfikacji.

Chcesz od razu wypłacić na jakieś konto które nie zweryfikowałeś wcześniej to musisz weryfikować wiek. Zawsze tak jest jak wypłaca się na niezweryfikowane przez serwis konta. 

Jak będziesz miał konto zweryfikowane to nie będzie potrzeby przesyłania żadnych dokumentów przy wypłacie. 

Mam tam konto od 2013 roku  i nigdy nie zażądano ode mnie skanów dokumentów przy wypłatach, bo mam dopisane do serwisu  i zweryfikowane wszystko przez konto bankowe i kartę  z banku.

Dostałem tylko dokumenty do wypełnienia na adres zamieszkania które trzeba było wypełnić i odesłać, razem z tym był kod weryfikacji do serwisu.

p.s. Specjalnie przejrzałem regulamin i pomoc serwisu bo tobie się tego zrobić nie chciało.

Jeśli nie możesz się pozbyć opcji weryfikacji nawet po zweryfikowaniu przez konto bankowe czy kod z listu  to się jej nie pozbędziesz nigdy, serwis losowo żąda weryfikacji dokumentów.

Czyli po problemie i nigdy nie wypłacisz do czasu aż nie wyślesz dokumentów ze swoim nazwiskiem i  danymi co są wpisane do danych osobowych. 

Każdy bukmacher wcześniej czy później sprawdza swojego gracza, a więc weryfikuje zgodność podanych danych przy rejestracji konta z faktycznym stanem rzeczy. To oznacza, że aby grać u bukmachera przy zakładaniu konta należy wprowadzić autentyczne dane, bo w dalszej perspektywie zostaną one sprawdzone.

Z reguły proces weryfikacji konta przebiega przy okazji pierwszej wypłaty pieniędzy z konta bukmachera. Tak jest w bet365, który stosuje kilka form sprawdzenia swoich klientów, jednak najczęściej jest to opcja przesłania na wskazany adres e-mail skanu dowodu osobistego:

• skan dowodu osobistego lub paszportu (ew. prawa jazdy) przesłany na adres 
  • skan karty kredytowej , skan nie jest potrzebny jeśli ma się dodane i zweryfikowane konto bankowe. 
  • weryfikacja listowna: na wskazany adres otrzymamy list od bet365 z kodem KYC, który będzie trzeba wprowadzić w odpowiednie miejsce
  • wprowadzenie numeru paszportu w dziale wpłaty i wypłat
  •  

Opublikowano

Żeby to było takie proste to od razu można by doradzić by tak zrobił, danych imienia i nazwiska nie da się zmienić w serwisie. 

Może zagrać w turnieju i przegrać swoją wypłatę na twoją korzyść. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...